fbpx

Βαλένθια: Σε διπλό ταμπλό για ενίσχυση με ΝΒΑερ ψηλό

Παίρνει ψηλό η Βαλένθια

Η Βαλένθια έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών στις θέσεις των ψηλών και γι’ αυτό έχει εντείνει τις προσπάθειές της να πάρει ακόμα έναν πριν την εκπνοή της προθεσμίας της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από το ΝΒΑ και μέσα στη μέρα (7/2) θα γίνει γνωστό αν θα καταφέρει να φθάσει σε συμφωνία είτε με τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο είτε με τον Γούειν Γκάμπριελ.

Ο πρώτος έχει αρκετά πλεονεκτήματα, καθώς πέραν της εμπειρίας και της ποιότητάς του μπορεί να αγωνισθεί σαν Ισπανός λόγω της θητείας του στην ACB με τη Φουενλαμπράδα. Βέβαια ο Κονγκολέζος, ο οποίος αποδεσμεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου από τους Μέμφις Γκρίζλις, προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και γι’ αυτό το λόγο έχει υψηλές απαιτήσεις.

Από την πλευρά του, ο Γκάμπριελ, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Νότιου Σουδάν που εντυπωσίασε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι πιο προσιτός, αλλά έχει το μειονέκτημα πως δεν έχει παίξει ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση οι «νυχτερίδες» πρέπει μέχρι το τέλος της ημέρας να βρουν παίκτη, αλλιώς θα αναγκαστούν να περιμένουν τους τραυματίες Ντέιβις και Τουρέ. Φυσικά, ακόμα και να πάρουν παίκτη σήμερα, δεν πρόκειται να αγωνισθεί στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ