fbpx

Ευρωλίγκα: Για την τιμή της φανέλας η Μιλάνο κόντρα στη Ρεάλ

Μιλάνο-Ρεάλ για την Ευρωλίγκα

Η 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου ίσως αποδειχθεί οριακή για κάποιες ομάδες της διοργάνωσης όσον αφορά τους στόχους τους με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι μία από αυτές.

Η ιταλική ομάδα υποδέχεται την πρωτοπόρο και ουσιαστικά αδιάφορη από εδώ και πέρα Ρεάλ Μαδρίτης που με 5 νίκες διαφορά από τη 2η Μπαρτσελόνα 9 αγωνιστικές πριν το τέλος ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Η Αρμάνι παίζει το τελευταίο της χαρτί μετά την ήττα από την Εφές αν θέλει να εχει έστω λίγες ελπίδες να προλάβει τη 10αδα και θα παίξει για τον κόσμο, τη φανέλα και την ιστορία της. Έχοντας πλέον διαθέσιμο και τον Νικόλα Μίροτιτς, πρώην παίκτη της Ρεάλ πιστεύω θα χτυπήσει το ματς και ποντάρω στον άσο με χάντικαπ 4,5 πόντων στους Μαδριλένους.

Δεύτερη επιλογή για αυτή την αγωνιστική από τον αγώνα της Παρασκευής στη Μπολόνια ανάμεσα στη Βίρτους και τη Μονακό. Ματς που θα κρίνει πολλά για την 4αδα και δεν προσφέρεται για… χαλαρότητα. Θα γίνει μάχη, θα πέσουν κορμιά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σκληρό και με χαμηλό τέμπο παιχνίδι όπου το σκορ δεν θα ξεπεράσει τους 162,5 πόντους του line.

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (+4,5), 1.96 (novibet.gr)
Βίρτους Μπολόνια – Μονακό: Under 162,5, 1.88 (novibet.gr)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ