fbpx

Βεζένκοφ: Η δημοφιλία του στο Σακραμέντο ψαλίδισε τις πιθανότητες ανταλλαγής

Ο ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ

Μέχρι χτες που τελείωναν τα trades στο NBA ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν από τα φαβορί ώστε να φύγει από τους Κινγκς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αυτό αρχικά δεν συνέβη αφού το Σακραμέντο δεν έκανε κάποια κίνηση για να πάρει παίκτη, όπως προέβλεπαν οι ειδικοί, όμως από πίσω υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

Όπως γνωρίζουμε ο Βεζένκοφ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ομογενείς της Καλιφόρνια αλλά και της πόλης ιδιαίτερα.

Παράλληλα πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον έχει και όλο το προπονητικό staff των Κινγκς για τη νοοτροπία του αλλά αυτό που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό προς το ευρύ κοινό είναι πως είναι από τους παίκτες που έχουν τους περισσότερους fans στην ομάδα.

Αυτό το γεγονός φαινόταν κάθε φορά που ο Βεζένκοφ πατούσε το παρκέ του Golden 1 center μείωσε κατά πολύ τις πιθανότητες για κάποιο trade.

Ωστόσο, για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση εννοείται πως αν οι «Βασιλιάδες» μπορούσαν να πάρουν έναν all star παίκτη για να μπει μαζί με τους Σαμπόνις και Φοξ θα τον έβαζαν στα ανταλλάγματα.

Από την στιγμή όμως που δεν βρέθηκε κάποιος τέτοιος παίκτης το Σακραμέντο δεν είχε τη διάθεση να ανταλλάξει τον Βούλγαρο φόργουορντ για έναν παίκτη μικρότερης εμβέλειας και μερικά μελλοντικά draft picks.

Συνεπώς, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παρέμεινε στην ομάδα και πλέον η πρόκλησή του παραμένει η ίδια αφού πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του, κυρίως στην άμυνα, που θα τον βάλουν στο ροτέισιον των Κινγκς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ