fbpx

Ρεκόρ Μίτσελ και νέα νίκη επί Πιτίνο!

Ρεκόρ Μίτσελ και νέα νίκη επί Πιτίνο!

O καλπασμός του Μαρκέτ συνεχίζεται, μαζί με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Στίβι Μίτσελ! Ο ομογενής γκαρντ τα ξημερώματα της Κυριακής (11/2) πέτυχε ρεκόρ περιόδου με 14 πόντους, στη δεύτερη νίκη του Μαρκέτ επί του Σεντ Τζον’ς το τελευταίο εικοσαήμερο. Τούτη την φορά οι Golden Eagles επικράτησαν εντός έδρας με 86-75, έφθασαν τις επτά συνεχείς επιτυχίες και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 18-5!

Έτσι παραμένουν στο Νο7 της παναμερικανικής κατάταξης και στο Νο2 της πολύ ισχυρής Big East, πίσω μόνο από το Κονέκτικατ, το οποίο με απολογισμό 22 νικών σε 24 παιχνίδια, είναι σταθερά στην κορυφή του Top-25.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο από την πλευρά της, έπεσε στο 15-10 και στην έβδομη θέση της περιφέρειας Big East, στα παιχνίδια της οποίας το ρεκόρ της είναι αρνητικό (6-7). Η ήττα αυτή μπορεί να στοιχίσει πολύ στη Red Storm, η οποία προσπαθεί να προκριθεί στο τελικό τουρνουά για πρώτη φορά από το 2019.

Το Μαρκέτ θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί στην «τρέλα του Μαρτίου» και σημαντικό μερίδιο στην άνοδο του, έχει παίξει ο Μίτσελ. Απέναντι στο Σεντ Τζονς, σε 26 λεπτά ως βασικός, έφθασε τους 14 πόντους με 2/2 βολές, 3/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, ενώ στην προηγούμενη μονομαχία των δύο ομάδων είχε πετύχει 12.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι έβαλε όλους τους πόντους του, μετά την ανάπαυλα και κυρίως όταν η ομάδα του το χρειαζόταν! Το Σεντ Τζον’ς προηγήθηκε με 51-41 στο 22’, αλλά το τρίποντο του 21χρονου γκαρντ-φόργουορντ, έδωσε το έναυσμα για ένα σερί 9-0, που άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα. Ακολούθως πρόσθεσε ακόμα 11 και το Μαρκέτ έκανε το 2/2 απέναντι στην ομάδα του Πιτίνο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Μίτσελ και του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ