fbpx

Σλούκας: «Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για εμάς»

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final-8. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ.

«Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για εμάς, ο πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς. Δε θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες, θα το διεκδικήσουμε ως το τέλος. Το να παίξεις κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνουν ότι το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το επίπεδο.

Χάσαμε από μια αξιόλογη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχαμε κίνητρο. Και η ΑΕΚ είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι σε μας που είμαστε το φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά ο Σλούκας.

Με τη σειρά του ο Εργκίν Αταμάν, τόνισε: «Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι συναρπαστικά γιατί οι οκτώ ομάδες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο σε τρεις αγώνες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα όπως και οι υπόλοιπες. Ελπίζω πως θα είναι μια γιορτή στο Ηράκλειο.

Εχω δει το πόσο οι Έλληνες αγαπάνε το άθλημα στους πέντε μήνες που είμαι εδώ, πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να μας δει να παίζουμε και θα δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει το Κύπελλο».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Ζούρος είπε: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο που φιλοξενεί πάντα μεγάλες διοργανώσεις.

Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς στο τέλος του τουρνουά γιατί οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν σε υψηλό επίπεδο και σημαντικά παιχνίδια. Μακάρι να φέρουμε το μπάσκετ ξανά ψηλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι αντίπαλοι μπορεί να είναι σε καλύτερες στιγμές, αλλά στο Κύπελλο μπαίνεις για να κερδίσεις. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά και να προχωρήσουμε».

Τέλος, ο Γιάννης Κουζέλογλου, ανέφερε: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει Παναθηναϊκός, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι και πλάνο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι, είναι νοκ-άουτ, οπότε εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ