fbpx

Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος 88-48: Σαν να μην έγινε ποτέ (video)

Ο Ετσενίκε σε μία προσπάθειά του από τον αγώνα του Προμηθεά με τον Πανιώνιο

Ήταν τόση η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Προμηθέα και Πανιώνιο που ο συγκεκριμένος αγώνας θα ξεχαστεί σε τόσα δευτερόλεπτα όσα και η τελική διαφορά.

Το ματς

Στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ ματς. Ο Πανιώνιος σε αντίθεση με την περσινή διοργάνωση όταν στον προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ ήταν άκρως ανταγωνιστικός και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά στην παράταση, κόντρα στον Προμηθέα ήταν σαν να μην πήγε καν στο γήπεδο του Ηρακλείου.

Ο Προμηθέας δίχως να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση έκανε περίπατο όπως φανερώνει και το τελικό σκορ διασύροντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης που σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν δικαίωσε την παρουσία της στη διοργάνωση.

Καθολική επικράτηση

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο (11-6) η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επέβαλε τον δικό της νόμο κόντρα σε έναν αντίπαλο που απλά κατέβηκε για να βγάλει την υποχρέωση και ουσιαστικά δεν ίδρωσε καν τη φανέλα έστω για να δικαιολογήσει την παρουσία του στη διοργάνωση.

Ούτε για προπόνηση…

Με το δεκάλεπτο να λήγει 30-16 όλα είχαν τελειώσει όσον αφορά στον νικητή. Ο Προμηθέας σοβαρός και αποτελεσματικός σπατάλησε τόσες δυνάμεις όσες χρειαζόταν απλά για να πάρει τη νίκη, ο Πανιώνιος έμοιαζε με σάκο του μποξ και ειδικά στο 2ο ημίχρονο δεν έγινε ούτε καν επιπέδου… δυνατής προπόνησης ματς με την ομάδα της Πάτρας να φτάνει και στο νταμπλ-σκορ (88-44) πριν την τελική επικράτηση και να σκέφτεται τον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 30-16, 51-29, 73-35, 88-48

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 16, Κάουαν 4, Πλώτας, Κόνιαρης 2, Μπαζίνας 13, Πάπας 11, Χρυσικόπουλος 9, Κόφι 6, Στέφενς 6, Ετσενίκε 6, Καραγιαννίδης 2, Χέιλ 13

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λυκογιάννης): Σκάνδαλος 4, Μιλεντίγεβιτς, Παπαδιονυσίου 8, Αντωνάκης, Χάλαρης 5, Κακλαμανάκης 10, Βουγιούκας 2, Παζιωτόπουλος, Βεργίνης 7, Βαφειάδης, Ντέιβις 6, Γκίκας 6




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ