fbpx

Σόφτσης: «Είμαι ικανοποιημένος από τις παίκτριες μου»

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΟΦΤΣΗΣ

Ο Θάνασης Σόφτσης στις δηλώσεις του τόνισε πως παρά την ήττα των Εσπερίδων έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τις παίκτριές του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που φτάσαμε ως εδώ. Είμαστε μια ομάδα που έχει κορίτσια από τις υποδομές.

Επτά κοπέλες είναι στο ρόστερ μας, έχουμε Ελληνίδες, οι οποίες δεν είναι έμπειρες σε επίπεδο Α’΄Εθνικής, όπως οι πέντε Ελληνίδες του Παναθηναϊκού. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στην κόουτς Καπογιάννη.

Όπως όλα τα παιχνίδια, όταν έχεις αντίπαλο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά στο πλάνο της τακτικής που είναι το κυριότερο δεν μπορείς να κερδίσεις.

Εκεί πρέπει να δώσουν έμφαση οι παίκτριες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο χρηματοδότες μας τον Χρήστο Αργυρόπουλο και τον Χρήστο Ανδρέου, την διοίκηση που πιστεύει σε αυτό το όραμα.

Θέλουμε να φέρουμε παίκτριες από τις υποδομές στην μεγάλη ομάδα και αυτό κάνουμε φέτος. Ευχαριστούμε την διοίκηση που στηρίζει αυτό το πρόγραμμα και τα παιδιά που αντεπεξήλθαν στις προσδοκίες μας. Να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό.

Είναι αήττητος φέτος και συγχαρητήρια την κόουτς Καπογιάννη. Αλλά περισσότερα συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είναι η διασύνδεση και αυτό που λένε τμήματα υποδομής και πρώτη ομάδα.

Η ομάδα μου αποτελείται από τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων και κάποιες Ελληνίδες που δεν έχουν παίξει στην Εθνική ακόμα. Είμαστε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, επομένως συγχαρητήρια και στη διοίκηση για αυτό το ρίσκο».

Για το γεγονός ότι ο τελικός των Γυναικών έγινε την ίδια μέρα με των Ανδρών: «Το είπα και στην συνέντευξη Τύπου, έδωσε αίγλη στο μπάσκετ γυναικών, εμείς παίρνουμε το φως από τους άνδρες.

Οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο, θεωρώ πως αυτές είναι κινήσεις προς το καλύτερο, να συσπειρώσουμε τον κόσμο αλλά και το μπάσκετ Γυναικών έχει την αίγλη του»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ