fbpx

Κάρι: «Δε νομίζω ότι βρίσκομαι κοντά στην απόσυρση»

Ο Στεφ Κάρι στο All Star Game

Για το ενδεχόμενο και το χρονικό της απόσυρσης του από την ενεργό δράση ρωτήθηκε ο Στεφ Κάρι σε συνέντευξή του στο NBA All Star Game. Ο 36χρονος σταρ των Γουόριορς είπε πως είναι κάτι που σκέφτεται συνέχεια, ωστόσο δεν πιστεύει ότι βρίσκεται κοντά σ’ αυτήν την απόφαση.

«Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά αυτές οι σκέψεις σταματούν επειδή πρέπει να προετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι. Και ξέρετε ότι υπάρχει μια ρουτίνα και ένας κύκλος τον οποίο πρέπει να αγκαλιάσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή».

«Κάποια στιγμή θα φτάσει μια στιγμή που θα ξυπνήσεις και θα δεις τι έχει να πει το σώμα σου. Το μυαλό σου. Και τότε θα σου πει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις. Όμως δεν νομίζω ότι βρίσκομαι κοντά σε αυτήν την σκέψη».

Αυτή είναι η 15η σεζόν του στο ΝΒΑ, μετρώντας 932 ματς στην κανονική περίοδο με 24.8 πόντους, 6.4 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, και σουτάροντας με 43% στα τρίποντα. Έχει επίσης άλλα 147 παιχνίδια στα play-offs με 27 πόντους, 6.2 ασίστ, 5.3 ριμπάουντ και 40% στα σουτ έξω από τα 7.25μ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ