fbpx

Παπανικολάου: «Το νούμερο 1 είναι η νοοτροπία…» (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου

Η καλή νοοτροπία που κουβαλά ο Βασίλης Σπανούλης είναι απαραίτητη για να έρθουν οι επιτυχίες για την Εθνική, όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου στη media day της Εθνικής μπάσκετ τη Δευτέρα (19/2) στο ΣΕΦ.

«Καλή αρχή σε όλους μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προσπάθεια. Υπάρχει ανυπομονησία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Σαφέστατα υπάρχουν παιδιά που κάνουν εξαιρετική χρονιά και όλα αξίζουν να αυτή την ευκαιρία. Εύχομαι να την αρπάξουν, να δουν την δουν ως ένα νέο challenge και να βοηθήσουν την Εθνική τα επόμενα χρόνια.

Το νούμερο 1 είναι η νοοτροπία, είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τον κόουτς. Είναι η νοοτροπία που θέλει να περάσει σε όλους μας. Βέβαια, για να γίνει αυτό εμείς πρέπει να έχουμε ανοικτά τα αυτιά μας και τους ορίζοντές μας, για να δεχτούμε αυτά που θα ζητήσει από εμάς και αυτά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ για να γίνουμε μια ομάδα που θα παλεύει για τη χώρα της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα στο κομμάτι της τακτικής, ό,τι ξέρετε ξέρουμε και εμείς. Είναι η πρώτη μέρα, περιμένουμε να δούμε», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ενώ για το αν το ΣΕΦ θα είναι φιλόξενο γήπεδο και μια δυνατή έδρα για την Εθνική ομάδα, ο Παπανικολάου σχολίασε: «Περιμένουμε να το δούμε, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Σίγουρα είναι μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια. Κάπου είδα ότι ήταν 26 χρόνια που είχε να παίξει η Εθνική στο ΣΕΦ. Οπότε ας κάνουμε και ένα κάλεσμα στους πιο νότιους της Αττικής και σε όλους τους φιλάθλους από όλη την Ελλάδα να βρεθούν εδώ. Να γεμίσουμε το γήπεδο, να κάνουμε μια δυνατή αρχή όλοι μαζί και να δημιουργήσουμε μια έδρα στην οποία θα βοηθάει ο ένας τον άλλο για να παίρνουμε τις σημαντικές νίκες και να προχωράμε στους στόχους μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ