fbpx

Πότε επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ με αμαξίδιο

Στα πιτς παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που υπέστη σοβαρό κάταγμα στις 22/1. Έκτοτε είναι εκτός δράσης, ωστόσο άπαντες στον Ολυμπιακό ανυπομονούν για την επιστροφή του, γι’ αυτό και δε θέλουν να βιαστούν ή να ρισκάρουν με την περίπτωσή του.

Η επιστροφή του στη δράση αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» δεδομένης της ποιότητάς του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο συμβόλαιο ανήκει σε εκείνον, και στάθηκε εξαιρετικά άτυχος πάνω σ’ ένα χρονικό σημείο που ήταν σε καλό ρυθμό, και η ομάδα του τον χρειαζόταν.

Η επιστροφή του Σέρβου σέντερ αναμένεται σε 4-5 εβδομάδες από τώρα, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του Μαρτίου δε θα υπολογίζεται, αλλά θα δουλεύει καθημερινά με ασκήσεις, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. πιο δυνατός. Γι’ αυτό και αυτές τις μέρες μετακινείται με ειδικό τρόπο, για να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Κινείται με ένα ειδικό αμαξίδιο, με το οποίο είχε εμφανιστεί στο ΣΕΦ για το ματς με το Μαρούσι. Πρόκειται για ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο τον βοηθά αρκετά. Πατάει πάνω στο μαξιλάρι με το γόνατο, πράγμα που τον εξυπηρετεί, καθώς ούτε το πέλμα του καταπονείται αλλά ούτε και οι ώμοι ή το άλλο πόδι.

Ωστόσο η περίπτωση «Μιλουτίνοφ» ανοίγει την κουβέντα και για το ροτέισον στους ψηλούς. Ο Μόουζες Ράιτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και έτσι προσθέτει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα το γεγονός πως όταν επιστρέψει ο Σέρβος, θα κληθεί να διαχειριστεί τους χρόνους και των τριών ψηλών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στις τάξεις των Πειραιωτών κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει υγιής και δυνατός ο «Μίλου», και σε βάθος χρόνου να είναι υπερπλήρης η front line τους. Για την ώρα όμως, τη δουλειά τη βγάζουν οι Φαλ και Ράιτ, και μέχρι τώρα έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ