fbpx

Ντουράντ: «Θέλω… 40άρες και 50άρες!»

Κέβιν Ντουράντ

Το «παρών» στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού 2024 αναμένεται να δώσει ο Κέβιν Ντουράντ, όπως τόνισε σε συνέντευξή του!

Ο ίδιος ήταν μέλος της Team USA στους τρεις προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016 και 2021), ενώ και αυτή τη φορά θέλει το χρυσό!

Μάλιστα τόνισε πως επιθυμεί να κυριαρχήσει αυτός και οι συμπαίκτες του απέναντι στις υπόλοιπες χώρες, ρίχνοντάς τους… 40άρες και 50άρες!

«Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τους καλύτερους.

Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ.

Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε», τόνισε ο Ντουράντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ