fbpx

Ξέσπασε ο Γουίλιαμς: «Αηδιαστικό και γελοίο αυτό που έγινε» (videos)

Μόντι Ουίλιαμς

Νευριασμένος με τη διαιτησία στην ήττα από τους Νιου Γιορκ Νικς ήταν ο προπονητής των Ντιτρόιτ Πίστονς, Μόντι Γουίλιαμς.

Ο πολύπειρος τεχνικός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από ένα no call στο φινάλε, για το οποίο αργότερα οι διαιτητές παραδέχθηκαν το λάθος τους. Με το σκορ στο 111-110 για την ομάδα του, ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο βούτηξε στα πόδια του Άουσαρ Τόμπσον. Το φάουλ δε δόθηκε πορέ και ο Τζος Χαρτ με καλάθι και φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

YouTube video

«Πού είναι τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης τώρα; Αυτό ήταν το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν. No call. Ως εδώ» ανέφερε αρχικά ο Γουίλιαμς πριν ξεσπάσει στη συνέχεια:

«Το έχουμε κάνει με τον σωστό τρόπο. Έχουμε επικοινωνήσει με την λίγκα, έχουμε στείλει τα VIDEO, έχουμε σιχαθεί να ακούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και ένας τύπος βούτηξε στα πόδια του Αουσάρ και υπήρξε no call.

Αυτό είναι αηδιαστικό. Δεν γίνεται να το χάσεις αυτό σε αγώνα του NBA. Τέλος. Και έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό, έχω κουραστεί να ακούω τους παίκτες μου να με ρωτάνε τι άλλο μπορούν να κάνουν. Αυτή η κατάσταση είναι το απόλυτο παράδειγμα για το τι περνάμε όλη την σεζόν. Ως εδώ.

Δεν γίνεται να βουτάς στα πόδια ενός παίκτη σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό και να υπάρχει no call. Είναι γελοίο και έχουμε κουραστεί. Θέλουμε απλώς ένα δίκαιο παιχνίδι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Θέλουμε ένα δίκαιο παιχνίδι και αυτό δεν ήταν δίκαιο. Τελείωσα».

YouTube video

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ