fbpx

Κάνααν: «Ομαδική άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ…» (video)

Ο Κάνααν με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Tη νίκη στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις ψάχνει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (1/3, 20.00) και ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε ότι η ομαδική άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι το κλειδί για το διπλό στην αναμέτρηση της 27ης «στροφής» της Εuroleague.

«Σίγουρα παίζουν καλύτερα, λίγο πριν από τη διακοπή. Ο κόουτς τούς έχει κάνει να παίζουν καλά. Ήταν πάντα ένας δυνατός αντίπαλος στην έδρα του. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Να παίξουμε ομαδική άμυνα και να προσέχουμε την μπάλα στις κατοχές μας, να περιορίσουμε τους πόντους από τη δεύτερη ευκαιρία ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Είναι το κλειδί, να εκτελέσουμε σωστά και να μην κάνουμε λάθη», είπε ο Κάνααν λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιθουανία.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε ότι ήταν καλό που υπήρξε η διακοπή της Euroleague, λέγοντας σχετικά: «Ήταν όμορφη η διακοπή, κάποιοι την ήθελαν. Ακόμη και λίγο, πάντα είναι καλό να υπάρχει μία διακοπή από τη ροή των αγώνων. Τώρα θέλουμε να επανέλθουμε, προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα. Και περιμένουμε ένα δυνατό ματς και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ