fbpx

Μπαρτζώκας: «Kανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει από την ομάδα μας, αλλά και τους αντιπάλους» (video)

Μπαρτζώκας Μόναχο

Για το Κάουνας αναχώρησε ο Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (1/3, 20.00) με τη Ζαλγκίρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του τόνισε ότι κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι οι ομάδες μετά την εικοσαήμερη διακοπή της Εuroleague λόγω Κυπέλλων και Εθνικών ομάδων.

«Χωρίς αμφιβολία ο αντίπαλός μας είναι σε φανταστική φόρμα. Τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν τα τελευταία κυριάρχησαν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μετά τη διακοπή 20 ημερών, γιατί μεσολάβησαν και τα Κύπελλα, αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει από την ομάδα μας, αλλά και τους αντιπάλους. Έχουν περάσει 20 μέρες, καθώς μεσολάβησαν και τα Κύπελλα και οι Εθνικές ομάδες και αυτό είναι ένα χαμένο διάστημα.

Οι τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε. Η αδρεναλίνη βγήκε από τα αυτιά μας. Οι διεθνείς είναι σε άλλη κατάσταση. Άλλοι έπαιξαν παιχνίδια, άλλοι τραυματίστηκαν. Εμείς χάσαμε τον Λαρεντζάκη και τον Μήτρου-Λονγκ και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει. Συν ότι λείπει και ο Γουίλιαμς-Γκος. Και παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που θέλει να μπει στα play in. Παλεύουν, είναι διαφορετική ομάδα απ’ ό,τι ήταν πριν τρεις-τέσσερις μήνες», είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τι είναι αυτό που έχει αλλάξει η Ζαλγκίρις περισσότερο με τον Αντρεά Τρινκιέρι στον πάγκο, ανέφερε: «Διαφοροποιήθηκε το ροτέισον. Ποιος παίζει στο “5”, ποιος παίζει στο “4”. Είναι πολύ επιθετική πάνω στην μπάλα στο γήπεδό τους. Αν δείτε τα τρία τελευταία παιχνίδια, θα το έχετε δει και εσείς».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ