fbpx

Νανιτζανιάν: Και το βαρύ πυροβολικό στα μετάλλια του Strandja

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν στους 4 του Strandja

Με μια σπουδαία εμφάνιση ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν πέρασε και αυτός στους 4 του Strandja και εξασφάλισε με τη σειρά του μετάλλιο.

Με 2 φανταστικούς γύρους, όπου το μπροστά κροσέ περνούσε με άνεση στο κεφάλι του Βούλγαρου Kristiyan Dimitrov, συνοδευόμενο αρκετές φορές και από το δεξί, πήρε από νωρίς και άνετα το προβάδισμα. Όλα αυτά μέχρι τον 3ο και τελευταίο γύρο. Τότε ο Βούλγαρος δέχτηκε μια επίσημη παρατήρηση (δεν υπάκουγε στο στοπ του διαιτητή). Γνωρίζοντας ότι είναι πίσω ήδη στο σκορ έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα, μπας και γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Νανιτζανιάν παρασυρμένος από τη ροή του αγώνα δεν άκουγε τις παροτρύνσεις των συναθλητών του, οι οποίοι είχαν φτιάξει μια φανταστική εξέδρα, φωνάζοντας συνεχώς. Το “γύρω γύρω Βαγγέλη” της κερκίδας δεν έφτανε στα αυτιά του, μένοντας σε πολύ δυνατές, συνεχείς, ανταλλαγές χτυπημάτων.

Η εμφάνιση στους 2 πρώτους γύρους όμως ήταν αρκετή να του δώσει τη νίκη, η οποία συνοδεύεται από την πρόκριση στους 4 του Strandja. Εκεί που μεθαύριο θα βρει απέναντί του τον Ιρλανδό Jack Marley, σε μια ευκαιρία άτυπης ρεβάνς για την ήττα του στην Κρακοβία πέρυσι το καλοκαίρι.

Το who is who των αντιπάλων Παπαδάτου, Λιναρδάτου, Σταυρίδου, Νανιτζανιάν 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά