fbpx

Μιχάλης Τριανταφύλλου: “Συνεχίζουμε ακούραστοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστραλίας το 2032”

Μιχάλης Τριανταφύλλου: “Συνεχίζουμε ακούραστοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστραλίας το 2032”

Σε ανακοίνωση σχετικά με την μη ένταξη του Kickboxing στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες το 2028 προέβει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ).

Με το που αναγνωρίστηκε το άθλημα του Kickboxing από την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή (IOC) δεν κατάφερε να συμμετάσχει άμεσα σε ολυμπιακούς αγώνες (Λος Άντζελες 2028). Συνεχίζουμε λοιπόν, ακούραστοι, για τους ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας το 2032.
Παραμένουμε όμως ένα επίσημο αναγνωρισμένο άθλημα από την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή (IOC) με όλα τα ευεργετήματα του νόμου που έχουν τα Ολυμπιακά αθλήματα για όλες τις κατηγορίες και για όλα τα στυλ που ήδη καλλιεργούμε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Έχοντας ξεκινήσει με τα European Games, με ήδη τρεις συμμετοχές στις επίσημες Πανεπιστημϊάδες, με ήδη συμμετοχή στα Asia Games και με προσεχώς συμμετοχή στα World Combat Games στη Σαουδική Αραβία, είμαστε χιλιόμετρα μπροστά από άλλα μαχητικά αθλήματα που δεν είναι καν στη λίστα και δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε αγώνες κάτω από τους ολυμπιακούς κύκλους. Παραμένουμε το νούμερο ένα σε ανάπτυξη μαχητικό άθλημα παγκοσμίως και απλά ετοιμαζόμαστε σωστά, δυναμικά και με ποιότητα για το 2032.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing με τα 360 ενεργά σωματεία της και έχοντας βαθμολογηθεί από τη γενική γραμματεία αθλητισμού ως νούμερο ένα μη ολυμπιακή ομοσπονδία, θα πρωτοστατήσει πάλι ποιοτικά και αποτελεσματικά σε αυτήν την ουσιαστικά συνεχόμενη προσπάθεια.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη τη W.A.K.O., στους ανθρώπους της και στον Πρόεδρο της κύριο Roy Baker για το έως τώρα αποτελέσματα, αλλά και για όλα αυτά που θα μας προσφέρουν από αύριο.
Προς όλους τους φίλους και εχθρούς, το τεράστιο οικοδόμημα του Kickboxing απέδειξε και θα συνεχίσει να αποδεικνύει τη δυναμική, την ποιότητα και την ομορφιά του και θα συνεχίζει να γράφει πρωτοπόρο και ιδιαίτερη ιστορία.
Με εκτίμηση

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ