fbpx

LIVE αποτελέσματα από το SPARTAN’S NIGHT IV στο κλειστό της Ζωφριάς

LIVE αποτελέσματα από το SPARTAN’S NIGHT IV στο κλειστό της Ζωφριάς

Το RINGsports και τα Δυναμικά Apex Sports βρίσκονται στο κλειστό της Ζωφριάς για να σας μεταφέρουν σε ζωντανή ροή (LIVE) τα αποτελέσματα του 4ου SPARTAN’S NIGHT. Ανανεώνοντας τη σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε σε πρώτο χρόνο για το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα.

PRELIMS (ώρα έναρξης 18:00)

  1. Παναγιώτης Κανδρής (Gladiator team) – Γιάννης Στάικος (Margaritis Camp) Νικητής με ομόφωνη απόφαση ο ΚΑΝΔΡΗΣ (52 κιλά- low kicks, 3*2)
  2. Δημήτρης Βουτηράς (Athens Fight) – Νίκος Ρίνης (Pelopidas team) Νικητής με ομόφωνη απόφαση ΡΙΝΗΣ (69 κιλά – Κ-1, 3*2 )
  3. Βασίλης Πέντους (Athens K1) – Θοδωρής Καλιονίδης (BG Academy) Νικητής Καλλιονίδης ομόφωνα μέσα σε αποθέωση από το κοινό του (60 κιλά – low kicks, 3*2)
  4. Σπύρος Παπαδόπουλος (West Warriors) – Αβραάμ Χατζηγεωργίου (Αίας Παπάγου-Χολαργού) Νικητής με ομόφωνη ο Χατζηγεωργίου. Τη διαφορά έκαναν κάποια εντυπωσιακά κροσέ, ενώ ο Παπαδόπουλος επέδειξε ασταμάτητη συνέπεια (71 κιλά – K-1, 3*2)
  5. Αλεξία Τσίγα (West Warriors) – Σοφία Τσολακίδου (Panthers team) Νικήτρια με πλειοψηφική απόφαση η Τσίγα. Στον πρώτο γύρο αιφνιδίασε την Τσολακίδου, η οποία επέστρεψε στον δεύτερο χάρη στην εμπειρία της. Ο τρίτος πήγε καθαρά στην Τσίγα (57 κιλά – K-1, 3*2)
  6. Ντάνιελ Φούσας (Chatzichronoglou Fight Academy)- Χρήστος Ευσταθιάδης (BG Academy) Νικητής με ομόφωνη ο Χρήστος Ευσταθιάδης (71 κιλά – K-1, 3*2)

Όλα έτοιμα για τους αγώνες της MAIN CARD σε ένα ασφυκτικά γεμάτο στάδιο, έναρξη 20:00

  1. Βασίλης Σαμιός (Arcane Fighthood) – Ελευθερίου Παναγιώτης (BG Academy) Νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Ελευθερίου (71 κιλά – K-1, 3*3)
  2. Δημήτρης Αλεξίου (Nas Camp) – Νικόλας Πάνου (Fighters Athanasopoulos). Νικητής με ομόφωνη ο Πάνου, με οδηγό την πολύ καλή του πυγμαχία και την δεύτερη πνοή που ήρθε στον καθοριστικό 3ο γύρο. Πολύ καλός αγώνας στο ουδέτερο έδαφος του Κ1. Πάντως και από τους δύο έλειπε κάτι… το αγωνιστικό στυλ που έχουν συνηθίσει (63.5 κιλά – K-1, 3*3). Από τους πολυαναμενόμενους αγώνες, στην ουσία σύγκρουση δύο “κόσμων” kickboxing vs muaythai και WAKO vs IFMA, όσο κοντινά ή μακρινά μπορεί να είναι στην ουσία τα δύο. Στις δύο γωνίες οι προπονητές των πρωταθλητών συλλόγων της ΠΟΚ στο Κικμπόξινγκ και ΠΟΜ στο Μουαιται, Κώστας Αθανασόπουλος και Νάσος Αργυρόπουλος αντίστοιχα.
  3. Αλέξανδρος Λάνι (K-1 Gym) – Λαζαρίδης Αλέξανδρος (BG Academy) Νικητής ομόφωνα ο Λάνη που έσπασε την απόσταση με κοντινό και ορθόδοξο παιχνίδι επί του αγχωμένου Λαζαρίδη (67 κιλά – K-1, 3*3)
  4. Ελισάβετ Αζίζη (Gladiator team) – Δέσποινα Μακρή (Α.Σ. Παγκρατεύς) Νικήτρια με νοκ άουτ η Αζίζη. Το πρώτο νοκ άουτ της βραδιάς μετά από εντυπωσιακό αριστερό λάκτισμα που δέχτηκε στο συκώτι η Μακρή στον 2ο γυρο. Πολύ δυνατός αγώνας, με πολλά σημεία και από τις δυο αθλήτριες. Πάταγε καλύτερα η Αζίζη που φέτος δείχνει ότι είναι η χρονιά της (64 κιλά – K-1, 3*3)
  5. Θεόφιλος Παροτσίδης (Mr KO team) – Χρήστος Μνατσακανιάν (Golden Gloves Arena) Νικητής ο Παροτσίδης, πήρε τη νίκη στο τέλος σε ένα πολύ δυνατό αγώνα.  Ο Μνατσακανιάν κλειστός και με δυνατή πυγμαχία που του έδινε αυτοπεποίθηση. Πολλές δυνάμεις και όσο πέρναγε η ώρα ανέβαινε και κυνηγούσε. Ο Θεόφιλος Παροτσίδης πολυεργαλειο με μοιρασμένα χτυπήματα σε πυγμαχία, λακτίσματα, γόνατα και πολλές κόντρες. (75 κιλά – K-1, 3*3)

SUPERFIGHTS

  1. Benjamin Poturak (Jumruk Gym) – Γιώργος Μακράκης (Πρωτέας Ραφήνας) Νικητής με νοκ άουτ στην αρχή του 2ου γύρου ο αφιονισμένος Μακράκης. Έδωσε δύο νοκ ντάουν στον 1ο γύρο (και ένα ακόμα που δεν δόθηκε) και τελείωσε στην αρχή του 2ου γύρου τον αντίπαλο του με νοκ άουτ στο σώμα. Ο Κροάτης σηκώθηκε 3 φορές με τον πατέρα του στη γωνία, αλλά το απερκατ στο σώμα τον οδήγησε σε εγκατάλειψη και νοκ άουτ. (86 κιλά – K-1, 3*3)
  2. Stefan Djuricic – Σάββας Καγκελίδης (BG Academy) Νικητής ομόφωνα ο Καγκελίδης. Το πως τέλειωσε ο αγώνας με τον Σέρβο εξουθενωμένο από τον πρώτο γύρο να παραπαίει είναι ένα θαύμα. Δέχτηκε μισό νοκ ντάουν (ήταν και δεν ήταν) με γόνατο στη ζώνη στο 2ο γύρο. Δέχτηκε βέβαια και κάποια δυνατά χτυπήματα που ενθουσίασαν τον κόσμο που ήθελε το νοκ άουτ που δεν ηρθε. Καλός παίχτης ο Σέρβος και επικίνδυνος, αλλά χωρίς δυνάμεις. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και τα βαριά χτυπήματα του Καγκελίδη.   (86 κιλά – K-1, 3*3)

CO MAIN EVENT

  1. Brahim Akdi – Άγγελος Γιακουμής (BG Academy) Νικητής Γιακουμής. Πολύ μεγάλος αθλητής ο Γιακουμής απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Όσο πέρναγε η ώρα τον σφυροκοπούσε ανελέητα, με δύο νοκ ντάουν μετά από σερί πυγμαχίας πιστοποίησε την ανωτερότητα του. Επόμενος σταθμός για το αστέρι του ΟΝΕ championship το Χονγκ Κονγκ σε λίγες μέρες. (61 κιλά – K-1, 3*3)

MAIN EVENT

  1. Badr Ghazy – Μελέτης Κακουμπάβας (Kritikos Camp) Νικητής με ένα απίστευτα γρήγορο νοκ άουτ ο Μελέτης Κακουμπάβας. Σε απίστευτη σωματική κατάσταση ο Κακουμπάβας δεν είναι υπερβολή ότι τρόμαξε όχι μόνο τον αντίπαλο του αλλά και όλο το στάδιο. Απορημένος έβλεπε ότι χτύπημα κι αν δοκίμαζε να κάνει έστελνε τον Ιταλό για μέτρημα. Τρεις φορές κάτω και νόημα στη γωνία “δεν μπορώ”! Ο προπονητής του Ιταλού φανερά εκνευρισμένος σηκώθηκε και έφυγε! Άφησε τον αθλητή του μόνο του να κατέβει από το ρινγκ και να πηγαίνει με την ουρά στα σκέλια να βρει τον προπονητή του. Απίστευτο σκηνικό! Το είδαμε και αυτό!
    Ο Ιταλός αποχώρησε από το κλειστό της Ζωφριάς με φορείο και μεταφέρθηκε προληπτικά στο ΚΑΤ. Η άμεση επέμβαση του πολύπειρου γιατρού αγώνων, του Δημήτρη Μπακιρτζή και της ομάδας του, η άμεση κινητοποίηση ΕΚΑΒ, διασωστών και ασθενοφόρου και η συμβολή των cutmen που ήταν παρόντες (όπως πρέπει να είναι σε κάθε διοργάνωση) εξασφάλισαν την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του περιστατικού. 
LIVE αποτελέσματα από το SPARTAN’S NIGHT IV

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ