fbpx

Σχολή προπονητών Kickboxing και Κλάδων Άθλησης Β’ Κατηγορίας

Σχολή προπονητών Kickboxing και Κλάδων Άθλησης Β’ Κατηγορίας

Μετά το πέρας της Σχολής Προπονητών Kickboxing και Κλάδων Άθλησης Γ’ κατηγορίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing (ΠΟΚ) προχωράει στο επόμενο βήμα. Ανακοίνωσε την Σχολή Προπονητών Kickboxing και Κλάδων Άθλησης Β’ κατηγορίας την οποία θα πραγματοποιήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Σχολή Β’ κατηγορίας είναι πλέον υποχρεωτική για την ομαλή λειτουργία των συλλόγων, για συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς επίσης και στην Εθνική Ομάδα.

Ως απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

  1. Οι υποψήφιοι να έχουν σύμβαση 8 μήνες σε αναγνωρισμένο από τη ΓΓΑ αθλητικό σωματείο (8 μήνες προϋπηρεσία θα υπολογίζονται από την ημερομηνία που θα βγάλουν την άδεια ασκήσεως Γ επιπέδου,κατά συνέπεια θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα προπονητών και εκπαιδευτών αθλημάτων.
  2. Προσοχή επίσης στις συμβάσεις με τα αθλητικά σωματεία. Τα σωματεία θα πρέπει να έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση και η σύμβαση του προπονητή να είναι τουλάχιστον 250 ευρώ τον μήνα όπως ορίζεται στον αθλητικό νόμο.

Άρα ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν για τα ως άνω διότι η πρόθεση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) είναι να ξεκινήσει η Σχολή Προπονητών Β’ κατηγορίας τέλος του 2024.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ