fbpx

Φοβερή Αντωνία Πρίφτη απέναντι σε μια «δαιμονισμένη» Saho στο K-1 World MAX (vid)

Φοβερή Αντωνία Πρίφτη απέναντι σε μια «δαιμονισμένη» Saho στο K-1 World MAX (vid)

Τι αγώνα παρακολουθήσαμε μόλις! Ένα φανταστικό παιχνίδι από δύο κορυφαίες αθλήτριες στο Παγκόσμιο Kickboxing. Την Αντωνία Πρίφτη και την Γιαπωνέζα Saho. Αγώνας για την ζώνη της Flyweight κατηγορίας, κάτοχος της οποίας είναι η «δική μας» Αντωνία Πρίφτη.

Η πολύ καλά διαβασμένη Saho αιφνιδίασε με την φοβερή πυγμαχία της την Πρίφτη. Μάλιστα με τα μεγάλα και εύστοχα σερί της κατάφερε να πληγώσει την Αντωνία στο δεξί της μάτι.

Αυτό δεν εμπόδισε την Ελληνίδα αθλήτρια από το να μπει στον τρίτο γύρο και να διεκδικήσει τη νίκη όντας πίσω στους προηγούμενους δύο, χαρίζοντάς μας έναν από τους καλύτερους γύρους που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Η Πρίφτη σήμερα μας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και πολύ δίκαια και αξιοκρατικά βρίσκεται στο ρινγκ του ιστορικού K-1 της Ιαπωνίας. Μια πλήρης αθλήτρια με μοιρασμένα πυγμαχία – λακτίσματα – γόνατα που η δύναμη και η ψυχή της την κάνουν να διαπρέπει παγκοσμίως.

Η νίκη και η ζώνη μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών κατέληξε στην Saho αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αντωνία θε επιστρέψει πιο δυνατή να πάρει πίσω αυτόν τον τίτλο.

Πολλά συγχαρητήρια στην κορυφαία Kickboxer της χώρας μας Αντωνία Πρίφτη, στον προπονητή της Γιάννη Θεοφάνους και τον manager Στέλιο Πολίτη για τις πανέμορφες στιγμές που μας χαρίζουν και για την ιστορία που γράφουν στα κορυφαία ρινγκ του κόσμου όντας μόνο στην αρχή.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια.

Ο αγώνας από τη LIVE μετάδοση της σελίδας Fight club Galatsi:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ