fbpx

Δέσποινα Μακρή: Τραγελαφικά πράγματα από τη διοργάνωση στο UFA 6 στην Τουρκία (vid)

Δέσποινα Μακρή: Τραγελαφικά πράγματα από τη διοργάνωση στο UFA 6 στην Τουρκία (vid)

Μια τραγελαφική κατάσταση έζησε η αθλήτρια του Γιώργου Αποστόλου από τον Α.Σ. Παγκρατεύς, Δέσποινα Μακρή στη διοργάνωση UFA 6 στην Τουρκία όπου αγωνίστηκε σε αγώνα με K1 rules.

Δέσποινα Μακρή – Aksoy Kubra

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) και No 1 στα rankings στο στυλ του K1, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με ωραίο ρυθμό, όμορφη τεχνική και υψηλή ένταση επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική κατάσταση την οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Οι κριτές οδήγησαν το παιχνίδι στον έξτρα γύρο κι εκεί είναι που αρχίζει το αστείο της όλης ιστορίας.

Καθώς εξελισσόταν ο αγώνας και αφού έχει περάσει ο μισός χρόνος από τον έξτρα γύρο, ξαφνικά χτύπησε το καμπανάκι (ειλικρινά από το πουθενά) με τον διαιτητή να σταματάει τον αγώνα. Κανεις δε κατάλαβε τι έγινε αφού δεν υπήρχε κάτι που να δικαιολογεί την απόφαση αυτή.

Η νίκη δόθηκε στην Τουρκάλα με τη διοργάνωση να προσπαθεί να μπαλώσει το σφάλμα της ρίχνοντας την ευθύνη σε λάθος των κριτών για τον έξτρα γύρο.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι τελικά καμιά επίσημη εξήγηση δε δόθηκε στην Δέσποινα και τον προπονητή της Γιώργο Αποστόλου σχετικά με την απόφαση αυτή, ενώ όσοι θα δείτε τον αγώνα στο παρακάτω βίντεο το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείτε με το θράσος της διοργάνωσης να σταματήσει στα μισά τον έξτρα γύρο και να μην τον αφήσει μέχρι το τέλος έστω “για τα μάτια του κόσμου”.

Είχαμε τον αγώνα και το άρθρο έτοιμα από χτες αργά το βράδυ και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε όλη η ομάδα τι έγινε. Να μαντέψουμε καλύτερα! Τελικά… άβυσσος η ψυχή των κριτών…

Για την ιστορία στη διοργάνωση κάνεις ξένος αθλητής δεν έφυγε με νίκη με ότι συμπέρασμα συνεπάγεται να το αφήνουμε στην κρίση σας.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ