fbpx

Άγριο ξύλο στην Αλβανία σε διοργάνωση Kickboxing – Άκυρος ο αγώνας του Κοχλιαρίδη

Άγριο ξύλο στην Αλβανία σε διοργάνωση Kickboxing – Άκυρος ο αγώνας του Κοχλιαρίδη

Ο Πόντιος πρωταθλητής μας Παύλος Κοχλιαρίδης επρόκειτο να αγωνιστεί χτες ως main event σε διοργάνωση στη γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα στη διοργάνωση Fury Fight Club 2 θα έβρισκε απέναντί του τον δυνατό Κοσοβάρο, Arbnor Zeqa ο οποίος ζει και προπονείται στην Γερμανία. Δυστυχώς ο αγώνας του προπονητή Kickboxing του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την πολύτιμη βοήθεια του manager, Στέλιου Πολίτη, δεν έγινε! Ακυρώθηκε λόγω εκτεταμένης συμπλοκής των Αλβανών θεατών μεταξύ τους!

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Στέλιου Πολίτη .. “Η διοργάνωση χθες εδώ στα Τίρανα είχε άδοξο τέλος με τον αγώνα μας του Παυλος Κοχλιαρίδης να μην γίνεται που ήταν και το main event με τον Κοσοβάρο.

Διακόπηκε λόγω του άγριου ξύλου που έπεφτε από τους θεατές στον προηγούμενο αγώνα ανάμεσα σε δύο Αλβανούς στο co main event με αποτέλεσμα να έρθει αστυνομία και τα σχετικά.

Ο Παύλος ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και καλύτερος από κάθε φορά με ωραία ψυχολογία πηγαίναμε για μεγάλη νίκη. Να ευχαριστήσω τον άλλο μάγκα μαθητή μου που ήρθε από Πρέβεζα για support και τον είχα στη γωνία έτοιμο John Bitsios όπως και τον φίλο διοργανωτή που μας κάλεσε για όλα. Το είδαμε και αυτό πάμε στα επόμενα τρένο! Gods of WarZEN FIGHTING CLUB

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ