fbpx

Μάχη Παγκόσμιου τίτλου WKU τον Νοέμβρη για τον Παύλο Κοχλιαρίδη

Μάχη Παγκόσμιου τίτλου WKU τον Νοέμβρη για τον Παύλο Κοχλιαρίδη

Συνεχίζει τις συμμετοχές του στις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως ο Παύλος Κοχλιαρίδης όπου μετά τον ημιτελικό στο Road to ONE με αντίπαλο τον πολύ έμπειρο Claudiu Istrate στα τέλη του περασμένου Ιούλη, επιστρέφει με διεκδίκηση Παγκόσμιου τίτλου WKU στο Μόναχο.

Ο αθλητής του Νάσου Γλυκή από την Θεσσαλονίκη έχει ενταχθεί στην επαγγελματική ομάδα του Στέλιου Πολίτη Gods of War τον τελευταίο ενα χρόνο παίρνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για την καριέρα του ενώ έχει πλασαριστεί στους κορυφαίους Heavyweight του κόσμου.

Αντίπαλος του Παύλου στην διεκδίκηση του τίτλου θα είναι ο Γερμανός πρωταθλητής της WKU, Leon Gavanas ενώ ο αγώνας θα είναι με όρους Κ1 στα -95kg, πέντε γύρων των τριών λεπτών.

Παύλος Κοχλιαρίδης – Leon Gavanas

Ο εκρηκτική αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο main event της κορυφαίας διοργάνωσης στη Γερμανία Steko’s Fight Night το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με τον αγώνα να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για τον Παύλο που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια με τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου τίτλου της WKU.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ