fbpx

Χάλκινο μετάλλιο για τη Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

Χάλκινο μετάλλιο για τη Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την αθλήτρια του Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη από τον Α.Σ. Ευρυτανίας, Σεμέλη Ζαρμακούπη, κατακτώντας άλλο ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Η Σεμέλη αγωνίστηκε στο επίσημο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) που διεξήχθη στην πόλη Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας, στο στυλ του Kick Light στην κατηγορία των 50kg, στην οποία και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Αγωνιζόμενη στον προημιτελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε την Μεξικάνα Salazar Nava Natalia Ameyali την οποία κέρδισε εξασφαλίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, συνεχίζοντας όμως στο στόχο της που δεν ήταν άλλος από το χρυσό.

Επόμενη αντίπαλος στα ημιτελικά η Τουρκάλα και νούμερο 1 της κατηγορίας Turan Duygu, με τη νικήτρια του αγώνα να εξασφαλίζει μεγαλύτερο μετάλλιο και μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Σεμέλη δυστυχώς δε μπόρεσε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε χάνοντας τον αγώνα αφού ένας τραυματισμός από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Μεξικάνα δυσκόλεψε κατά πολύ το έργο της. Παρόλα αυτά το πάλεψε όσο μπορούσε σφίγγοντας τα δόντια όπως μόνο μια πρωταθλήτρια ξέρει να κάνει.

Στο ταξίδι αυτό είχε πάντα δίπλα της να την κατευθύνει τον προπονητή Παναγιώτη Μαυραειδή που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας. Μια επιτυχία που την φέρνει στην 4η θέση του πίνακα της γενικής κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) στο στυλ του Kick Light στα -50kg.

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού Kickboxing σήκωσε ακόμα μια φορά την ελληνική σημαία ψηλά, ανεβαίνοντας στο βάθρο του πιο δύσκολου πρωταθλήματος της WAKO ενώ συνεχίζει να διατηρεί την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση, κάτι που την κάνει να διαπρέπει ξανά και ξανά.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ