fbpx

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τη Δέσποινα Μακρή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τη Δέσποινα Μακρή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

Μια ακόμα μεγάλη και σημαντική επιτυχία για την αθλήτρια από τον Α.Σ. Παγκρατεύς, Δέσποινα Μακρή κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO που διεξήχθη στην πόλη Αλμπουφέιρα στην Πορτογαλία.

Η Δέσποινα χωρίς να πιάσει την απόδοση που επιθυμούσε, αγωνίστηκε στον ημιτελικό της κατηγόριας των -70kg στο στυλ του K1 με την Πολωνέζα Marta Janikowska γνωρίζοντας οριακά την ήττα στα σημεία με ομόφωνη απόφαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια του Γιώργου Αποστόλου βρίσκεται στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στα -70kg στο στυλ του K1 ενώ η Janikowska στη 2η οπότε μιλάμε για τις δύο καλύτερες αθλήτριες στην συγκεκριμένη κατηγορία.

«Κάπου εδώ τελειώνει για εμένα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία . Μη καταφέρνοντας να προκριθώ στον τελικό μετά τον αγώνα μου με την Πολωνέζα πρωταθλήτρια και έχοντας ψηλή θέση στο παγκόσμιο ranking βρίσκομαι στην 3η θέση της κατηγορίας μου . Η εμπειρία μου στην Πορτογαλία αν και δεν ήταν η επιθυμητή, μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά πράγματα, μου δίδαξε υπομονή και μου υπενθύμισε ότι αν πιστεύεις στα όνειρα σου, ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα και θα γίνουν πραγματικότητα. Κρατάω τα λόγια του πατέρα μου “Αυτά τα σκαλιά είναι ποτισμένα με ιδρώτα, δάκρυα και πολλές φορές αίμα, γι αυτό είναι μεγάλη τιμή για αυτόν που τα ανεβαίνει” και του υπόσχομαι ότι θα με δει να ανέβω και τα άλλα δύο. Τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου για την βοήθεια μέσα σε όλη την αθλητική πορεία μου» έγραψε η Δέσποινα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, συμπληρώνοντας: «Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους διαιτητές της Ελληνικής Εθνικής αποστολής και να κλείσω λέγοντας ότι ελπίζω το συνολικό αποτέλεσμα μας σαν χώρα να γίνει αφορμή για αναβάθμιση της οργάνωσης μας ως ομάδα. Note to self: Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν! Συνεχίζουμε!»

Η Μακρή με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παρέμεινε στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης αποκομίζοντας σίγουρα μια τεράστια εμπειρία για την συνέχεια.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ