fbpx

WFL: Χωρίς αντίπαλο ο Δίγκας, μέσα και ο Αθανασίου με τον Καραπιπέρη

WFL: Χωρίς αντίπαλο ο Δίγκας, μέσα και ο Αθανασίου με τον Καραπιπέρη

Νέες πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο event του WFL στις 17 Δεκεμβρίου, με τον Λάμπη Δίγκα να μένει χωρίς αντίπαλο και τον Πέτρο Αθανασίου από το Kritikos camp να μπαίνει στην κάρτα.

Ο Λάμπης Δίγκας από το Guruli team ήταν να αγωνιστεί με K1 rules στα -67kg με τον Ολλανδό Pascal Koster αλλά λόγω τραυματισμού του Ολλανδού ο Δίγκας έμεινε χωρίς αντίπαλο, με το κενό να είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί στο χρονικό διάστημα που απομένει για το event. Έτσι ο αγώνας ακυρώθηκε και ο Λάμπης τίθεται εκτός διοργάνωσης.

Το κενό του Λάμπη έρχεται να καλύψει ένας άλλος Έλληνας αθλητής, σε αγώνα στα -63kg. Ο λόγος για τον δυναμικό Πέτρο Αθανασίου ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον επίσης δυναμικό Ολλανδό, Pietro Doorje.

Στο event παραμένει ως έχει η συμμετοχή του Αχιλλέα Καραπιπέρη που θα αντιμετωπίσει στην δεύτερη διεθνή συμμετοχή του τον Chouaza Tullis στα -72kg. Ο Tullis είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρόλαντ Χότζα στην ίδια διοργάνωση πριν από 2 χρόνια, κερδίζοντας το παιχνίδι στα σημεία.

Όλοι οι αγώνες έχουν κλείσει μέσω του άμεσου συνεργάτη του WFL στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια, Γιώργου Περγιάλη σε μια πολύ μεγάλη συνεργασία του Έλληνα promoter με το Ολλανδικό promotion.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ