fbpx

Κακή βραδιά για την ελληνική αποστολή στο Vendetta Fight Nights 36

Κακή βραδιά για την ελληνική αποστολή στο Vendetta Fight Nights 36

Μια δύσκολη βραδιά είχε η ελληνική αποστολή στη διοργάνωση Vendetta Fight Nights 36, με τη χώρα μας να εκπροσωπείται από 3 αθλητές.

Λάμπης Δίγκας, Αντρέας Μπιμπάι και Μιχάλης Καραμουσκέτας έδωσαν σκληρές μονομαχίες στη Βιέννη με τα πράγματα να “στραβώνουν” και στους 3 αγώνες.

Πρώτος αγώνας για τους Έλληνες αθλητές ήταν ο αγώνας του Λάμπη Δίγκα με τον Αυστριακό Marawan Elkholy σε αγώνα K1 με κοφτό γάντι. Ο Elkholy μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αιφνιδιάζοντας τον Δίγκα ενώ μετά από ένα σερί χτυπημάτων του Αυστριακού στον πρώτο γύρο, ο Λάμπης προφανώς για να επανέλθει από τα χτυπήματα έκατσε στο καναβάτσο ώστε να μετρηθεί. Αυτό θεωρήθηκε από τον διαιτητή ως αδυναμία να συνεχίσει διακόπτοντας τον αγώνα υπέρ του αντιπάλου του σε μια απόφαση που σίγουρα αμφισβητείτε.

Στη δεύτερη αναμέτρηση για την ελληνική αποστολή αγωνίστηκε ο Αντρέας Μπιμπάι με τον Ούγγρο Balasz Oze σε αγώνα PRO MMA. Και σε αυτό το ματς είχαμε γρήγορο tap από τον Μπιμπάι μόλις στον πρώτο γύρο μετά από πνιγμό που υπέστη στο έδαφος.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα για τους Έλληνες αθλητές αγωνίστηκε ο Μιχάλης Καραμουσκέτας με τον Τούρκο Bilal Yuruk επίσης σε αγώνα PRO MMA. Ο Bilal κυνήγησε να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς και του βγήκε στο ground and pound, αναγκάζοντας σε tap τον Καραμουσκέτα στον πρώτο μόλις γύρο.

3 ήττες σε 3 αγώνες και μάλιστα στον πρώτο γύρο ο απολογισμός από το Vendetta Fight Nights 36, με τους Δίγκα, Μπιμπάι και Καραμουσκέτα να κάνουν ότι μπορούν σε μία μέρα που σίγουρα δεν ήταν η μέρα τους.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ