fbpx

Μάριος Μπλάνας: Άτυχος στη Γαλλία για τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKN

Μάριος Μπλάνας: Άτυχος στη Γαλλία για τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKN

Σαν πραγματικός μαχητής, έτσι όπως όλοι άλλωστε τον ξέρουμε, αγωνίστηκε στο Saint-Fons της Γαλλίας για τον ευρωπαϊκό τίτλο της WKN ο αθλητής Μάριος Μπλάνας.

Ο Μάριος έχοντας στο πλευρό του τον πολύπειρο προπονητή Γιάννη Κακαράκη έζησε μια πολύ άτυχη στιγμή, καθώς τη νύχτα πριν τον αγώνα με τον Γάλλο Pascal Toure κόλλησαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα.

Το δύσκολο βράδυ που πέρασαν με πολύ ταλαιπωρία και χάσιμο πολλών υγρών τους έκανε να αμφιταλαντεύονται μεταξύ του να κατέβουν στον αγώνα ή όχι. Τελικά σαν πραγματικοί επαγγελματίες και με ότι μπορούσαν να σώσουν το επόμενο πρωί, βρέθηκαν στο ρινγκ της διοργάνωσης La Nuit De Challenges 22 μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Ο Μάριος μπήκε στον πρώτο γύρο να τελειώσει το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να φτάσει μέχρι τον πέμπτο γύρο. Ασταμάτητες επιθέσεις και δύο πιθανά μετρήματα του Γάλλου που δε δόθηκαν έκαναν τον Μάριο να το πιστέψει πιο πολύ. Ο Toure αγκάλιαζε τον Μάριο επανειλημμένα για να γλιτώσει ότι μπορούσε.

Στο δεύτερο γύρο ο Γάλλος μπήκε αρκετά πιο δυνατά, με τον Μάριο να είναι ήδη αρκετά ταλαιπωρημένος από την ίωση της προηγούμενης ημέρας. Σε μια επίθεση του Toure δέχτηκε ένα γόνατο στο στομάχι με αποτέλεσμα να μη ρισκάρει να συνεχίσει τον αγώνα.

Το παιχνίδι χάθηκε με τον πιο άτυχο τρόπο καθώς όντας αδύναμος έφτασε πολύ κοντά στο να τελειώσει το ματς στον πρώτο γύρο, οπότε ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι θα γινόταν αν ο Μάριος ήταν υγιής και αγωνιζόταν υπό κανονικές συνθήκες.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook.
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ