fbpx

House Fight Gala 18: Απόλυτη επιτυχία για το event των Ultra Fighters στη Θεσσαλονίκη

House Fight Gala 18: Απόλυτη επιτυχία για το event των Ultra Fighters στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο ένα House Fight Gala, το 18ο στη σειρά, με 16 αγώνες kickboxing και πυγμαχίας.

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά που τα είχε όλα, ένταση, πάθος, νοκ άουτ, ο Λεβάν Γκουρούλι κέρδισε τη επαγγελματική ζώνη WKU International. Ένα εντυπωσιακό νοκ άουτ με ψηλό λάκτισμα στο κεφάλι του Ιταλού ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μέσα στο παιχνίδι και απειλούσε τον Λεβάν με τις συνεχόμενες επιθέσεις του.

Παρόλα αυτά ο Γεωργιανός και ιδιαίτερα έμπειρος αθλητής δεν άφησε περιθώρια και τελείωσε το παιχνίδι ξεσηκώνοντας τους εκατοντάδες οπαδούς του οι οποίοι είχαν γεμίσει κυριολεκτικά το γυμναστήριο Ultra Fighters gym 1000 τετραγωνικών όπου διεξήχθησαν οι αγώνες.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο αγώνας πυγμαχίας του νεαρού πυγμάχου Κώστα Lohan ο οποίος κυριάρχησε σε έναν αγώνα στα -91kg απέναντι σε ένα ισάξιο αθλητή και έδωσε τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Συνολικά διεξήχθησαν 16 αγώνες και όπως κάθε φορά το event άρχισε ακριβώς στην ώρα του και τελείωσε στην προβλεπόμενη ώρα χωρίς καθυστερήσεις όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλείνοντας την βραδιά υποσχέθηκε από την καινούργια χρονιά ένα τεράστιο project το οποίο ετοιμάζεται με τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων να ανυπομονούν.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ