fbpx

Τα έδωσαν όλα για τη νίκη στο Αμβούργο Μεντής και Πύργας από το Kritikos camp

Τα έδωσαν όλα για τη νίκη στο Αμβούργο Μεντής και Πύργας από το Kritikos camp

Κατάθεση ψυχής το Σάββατο που μας πέρασε από τον Τάσο Μεντή και τον Γιάννη Πύργα, δύο αθλητές από το Kritikos camp με προπονητή τον Νίκο Κρητικό, που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση K1 Kickmas στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Ο Τάσος Μεντής αντιμετώπισε τον αήττητο τα τελευταία 5 χρόνια και πρωταθλητή της I.P.T.A. Drazen Maksimovic από την Βοσνία στο main event της διοργάνωσης. Δύο μετρήματα ήταν και αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Τάσο να επανέρχεται και τις δύο φορές και να συνεχίζει ως το τέλος της πεντάγυρης αναμέτρησης.

Από την άλλη ο Πύργας, ένας αθλητής που προέρχεται από το Καράτε και πιο συγκεκριμένα από το Kyokushin, έπαιξε τον πρώτο του διεθνή αγώνα στο kickboxing με αντίπαλο τον Kubilay Aydemir από την Τουρκία στο co main event της βραδιάς. Ο Γιάννης έκανε έναν τρομερό αγώνα και κατά πολλούς τον κέρδισε. Όχι όμως για τους κριτές που έδωσαν το παιχνίδι στον Aydemir.

Και τα δύο παιχνίδια ήταν κλεισμένα μέσω του manager Γιώργου Περγιάλη που συνεχίζει να προωθεί με τεράστιες, διεθνείς ευκαιρίες τους αθλητές της χώρας μας στα ρινγκ του εξωτερικού.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ