fbpx

Zulucast Talk S04 Ep. #173 | Γιάννης Θεοφάνους & Αντωνία Πρίφτη Ι Η κατάκτηση της ζώνης στο Κ1 (vid)

Zulucast Talk S04 Ep. #173 | Γιάννης Θεοφάνους & Αντωνία Πρίφτη Ι Η κατάκτηση της ζώνης στο Κ1 (vid)

Ο προπονητής του Fight Club Γαλάτσι, Γιάννης Θεοφάνους και η αθλήτρια μαχητικών αθλημάτων Αντωνία Πρίφτη βρέθηκαν στα στούντιο του Zulucast Talk και μίλησαν για την πρόσφατη τους μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία και στο K1 κερδίζοντας τον τίτλο στα 52 κιλά. Πιο συγκεκριμένα συζήτησαν για την απόφαση του Κ1, το κόψιμο κιλών, πως είδαν τον αγώνα, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τις αλλαγές στο παιχνίδι της Αντωνίας, τη συνέχεια και το μέλλον της, το ΜΜΑ, το οικονομικό κομμάτι, τις διοργανώσεις και την άγνοια της πολιτείας και του κράτους στα μαχητικά αθλήματα.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Ιωάννης Θεοφάνους είναι πρώην αθλητής του Kickboxing και του Boxing και νυν προπονητής και ιδιοκτήτης του Fight Club Γαλάτσι. Ασχολείται με το Kickboxing από το 1988, ενώ στα τέλη του 1994 έπαιξε τον πρώτο αγώνα Full Contact με νίκη Knock Out (K.O) στον δεύτερο γύρο. Από τότε έως και το 2003 πήρε μέρος σε 46 αγώνες Kickboxing στους οποίους μετράει 42 νίκες, 8 με Knock Out και 4 ήττες. Από το 2000 έως το 2003 πήρε μέρος σε 13 αγώνες Πυγμαχίας κερδίζοντας τους 11 από αυτούς. Ως προπονητής Kickboxing o Ιωάννης Θεοφάνους ξεκίνησε να διδάσκει το 1997, ενώ το 2000 ιδρύοντας το Fight Club Γαλάτσι κατάφερε με τις εμφανίσεις των αθλητών του να εδραιωθεί στην Ελίτ των προπονητών της Π.Ο.Κ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing). Έχει διοργανώσει αρκετές διοργανώσεις Kickboxing και σεμινάρια με καλεσμένους μεγάλα ονόματα όπως ο Andy Souwer, Ramon Dekkers και άλλους πολλούς.

Η Αντωνία Πρίφτη αγωνίζεται στην κατηγορία των 52-61 κιλών στα μαχητικά αθλήματα του Kickboxing, του Muaythai και του M.M.A. Πρόκειται για μία αθλήτρια με Πανελλήνιους και Παγκόσμιους τίτλους στα παραπάνω σπορ, η οποία καταφέρνει πάντα να προσφέρει θέαμα με την αγωνιστικότητά της. Θεωρείται ως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια σε όλα τα στυλ και αν και μόνο 21 ετών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις άπειρες δυνατότητές της. Πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο του Κ1 στην κατηγορία των 52 κιλών απέναντι στην Ιαπωνέζα Kana Morimoto.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ