fbpx

Hall of Champions 9: Ο αντίπαλος του Αθανασίου και το συμβόλαιο προβολής με τον ANT1+

Hall of Champions 9: Ο αντίπαλος του Αθανασίου και το συμβόλαιο προβολής με τον ANT1+

Από το Βέλγιο και το NAITO Gym έρχεται ο αντίπαλος του Πέτρου Αθανασίου στο Hall of Champions 9. Mε μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα ρινγκ, ο Ayoub Boudhane καλείται να αντιμετωπίσει τον αθλητή από το Kritikos camp με προπονητή τον Νίκο Κρητικό σε έναν αγώνα με όρους Κ1, διάρκειας 3 γύρων των 3 λεπτών.

Ayoub Boudhane – Πέτρος Αθανασίου

Ένας ακόμα δυνατός αντίπαλος για Έλληνα αθλητή που μαζί με τον Νίκο Τζώτζο, τον Σάββα Καγκελίδη, τον Χρήστο Σούλα και τον Νίκο Αγλαμίδη απαρτίζουν την main card του event. Μένει μόνο να μάθουμε τον αντίπαλο του Σούλα ο οποίος είναι ήδη κλεισμένος, έρχεται από το εξωτερικό και θα ανακοινωθεί σε περίπου μια εβδομάδα.

Main Card Hall of Champions 9

Εντωμεταξύ μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για εγχώριο event έρχεται να επιβεβαιώσει την άνοδο των δυναμικών αθλημάτων στη χώρα μας, με την συμφωνία του promotion του Hall of Champions με την streaming πλατφόρμα του ANT1+ για προβολή του event σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Την πληροφορία έρχεται να επιβεβαιώσει ο διοργανωτής του Hall of Champions, Ανδρέας Καλύμνιος.

Αυτή η είδηση έρχεται να γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων. Το μόνο που μένει είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ελληνικών events και του ΑΝΤ1+ ώστε ακόμα περισσότερες εγχώριες διοργανώσεις να προβληθούν μέσω της streaming πλατφόρμας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ