fbpx

Ήττα στα σημεία για την Κίτσου στην Ιταλία (pics)

Ήττα στα σημεία για την Κίτσου στην Ιταλία (pics)

Την ήττα γνώρισε στην διοργάνωση Kumit Event 3 στην Κατάνια της Ιταλίας η Βάγια Κίτσου.

Η αθλήτρια που τους τελευταίους δύο μήνες έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Armagos team με προπονητή τον Γιώργο Αρμάγο, διεκδίκησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing & Karate Union (WKU) στην έδρα της Ιταλίδας αντιπάλου της, Giuliana Parisi.

Η Βάγια στάθηκε επάξια απέναντι στην Ιταλίδα πρωταθλήτρια και στους πέντε γύρους με την αντίπαλό όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο photostory που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου να κρατάει την Ελληνίδα αθλήτρια συνεχώς, δίχως να την αφήνει να κάνει το παιχνίδι της. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση του διαιτητή σε αυτό, πέρα του να χωρίζει τις δύο αθλήτριες.

Η προετοιμασία της Ελληνίδας αθλήτριας όπως πληροφορηθήκαμε από τον προπονητή της Βάγιας, Γιώργο Αρμάγο δεν ήταν αυτή που έπρεπε καθώς ο αγώνας έκλεισε 20 μέρες πριν την πραγματοποίησή του. Το να προετοιμαστείς για αγώνα τίτλου πέντε γύρων δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και απαιτεί μεγάλη και σκληρή προετοιμασία. Πόσο ακόμα όταν δουλεύεις με μία καινούρια αθλήτρια, έχοντας ενταχθεί στην ομάδα λίγο καιρό πριν.

Όλα αυτά φυσικά δεν αναφέρονται ως δικαιολογίες στην ήττα αλλά ως δεδομένα τα οποία θα τα αναφέραμε και αν η αθλήτρια είχε νικήσει και κατακτήσει τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU.

Η Κίτσου απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδό της, με την εξέλιξή της να είναι ραγδαία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα της παρουσιαστούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον, το οποίο διαγράφεται λαμπρό έχοντας δίπλα της έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές kickboxing που διαθέτει η χώρα μας.

Ο αγώνας όπως σας έχουμε πληροφορήσει και σε προηγούμενο άρθρο έκλεισε μέσω του promoter Στέλιου Πολίτη που τα τελευταία χρόνια μέσα από το Gods of War management έχει δώσει αμέτρητες ευκαιρίες σε Έλληνες αθλητές με διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.

ΤΟ PHOTOSTORY ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ