fbpx

Ο Superlek υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο της Flyweight κατηγορίας του ONE στο Kickboxing απέναντι στον Takeru στο ONE 165 (vid)

Ο Superlek υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο της Flyweight κατηγορίας του ONE στο Kickboxing απέναντι στον Takeru στο ONE 165 (vid)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Flyweight κατηγορίας του ONE Championship στο Kickboxing Superlek Kiatmoo9 επέστρεψε στο ρινγκ χθες, Κυριακή 28 Ιανουαρίου για μια αναμέτρηση με τον πρώην κάτοχο των τίτλων τριών κατηγοριών στο K-1 της Ιαπωνίας, Takeru Segawa. Ο Ιάπωνας έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο ONE Championship και πιο συγκεκριμένα στο main event του ONE 165 που πραγματοποιήθηκε στην Ariake Arena στο Τόκιο της Ιαπωνίας, εναντίον ενός από τους πιο επικίνδυνους αθλητές του promotion.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του αγώνα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο η κυριαρχία του Superlek ήταν ξεκάθαρη. Τα λακτίσματά του άλλες φορές στα πόδια και άλλες φορές στο σώμα του Takeru έδειχναν ότι ο Ιάπωνας θα έχει μία δύσκολη βραδιά, κάτι που ήρθε να ανατρέψει όμως ο τρίτος γύρος.

Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή στον τρίτο γύρο, καθώς ο Takeru κατάφερε να κλείσει την απόσταση και να εξαπολύσει μια σειρά από χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του Ταϊλανδού, αναγκάζοντας τον Superlek να κλειστεί στα σχοινιά για να ξεπεράσει την καταιγίδα χτυπημάτων του Ιάπωνα. Έκανε ακριβώς αυτό, κατάφερε να αντέξει ολοκληρώνοντας τον τρίτο γύρο πιθανότατα όμως χάνοντάς τον.

Ο «The Kicking Machine» ανέβασε για άλλη μια φορά τον ρυθμό του και την πίεση στον τέταρτο γύρο, αλλά ο Takeru άντεξε, οδηγώντας το παιχνίδι στον πέμπτο και τελευταίο γύρο. Εκεί ο καθένας αγωνιζόταν να κερδίσει. Ο πρώην βασιλιάς του K-1 αναζητούσε απεγνωσμένα να τελειώσει τον Superlek καθώς τα δευτερόλεπτα περνούσαν, γνωρίζοντας ότι είναι πίσω στο σκορ. Ο Superlek κατάφερε να κρατήσει τον Takeru μακριά με απότομες επιθέσεις μέχρι να ακουστεί το τελευταίο καμπανάκι.

Έτσι ο Superlek κράτησε τον τίτλο και τη ζώνη της Flyweight κατηγορίας του ONE Championship στο Kickboxing κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση τον Takeru.

Δείτε ολόκληρο τον συναρπαστικό αγώνα των δύο κορυφαίων μαχητών στο ONE 165 στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ