fbpx

Το GLORY επιστρέφει με ένα ξεχωριστό τουρνουά 8 Heavyweight αθλητών τον Μάρτιο

Το GLORY επιστρέφει με ένα ξεχωριστό τουρνουά 8 Heavyweight αθλητών τον Μάρτιο

Το ιστορικό GLORY Grand Prix επιστρέφει το Σάββατο 9 Μαρτίου στο γήπεδο Gelredome στο Άρνεμ της Ολλανδίας και επαναφέρει έναν σημαντικό πυλώνα στο άθλημα του kickboxing. Το τουρνουά οκτώ Heavyweight αθλητών το οποίο θα ολοκληρωθεί το ίδιο βράδυ.

Το να κερδίζεις τρεις αγώνες σε μια νύχτα, ενάντια στους καλύτερους στον κόσμο, είναι ένα από τα δυσκολότερα κατορθώματα σε όλα τα μαχητικά αθλήματα. Γι’ αυτό τον λόγο, χρειαζόταν το κατάλληλο τρόπαιο για να απονεμηθεί στον τελικό νικητή. Έτσι, το promotion του GLORY Kickboxing ανακοίνωσε μια συνεργασία με την 4Champions, έναν κορυφαίο κοσμηματοπώλη στην Ολλανδία.

Το όραμα και η τεχνογνωσία τους οδήγησαν στη δημιουργία του νέου τροπαίου GLORY Heavyweight Grand Prix. Αυτή η μοναδική ιδέα εισάγει μια καινοτόμο πτυχή στην παραδοσιακή κλήρωση με κάθε συμμετέχοντα μαχητή να λαμβάνει ένα εξατομικευμένο δαχτυλίδι. Αυτό το δαχτυλίδι όχι μόνο συμβολίζει τη συμμετοχή τους αλλά χρησιμεύει και ως εισιτήριο εισόδου στο τουρνουά.

Η πιο εντυπωσιακή πτυχή αυτής της ιδέας όμως είναι ότι τα δαχτυλίδια θα ενσωματωθούν στο τρόπαιο καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Μετά από κάθε αγώνα, το δαχτυλίδι του χαμένου μαχητή θα προστίθεται στο τρόπαιο. Αυτό θα προσθέσει μια επιπλέον συναισθηματική και συμβολική διάσταση στον ανταγωνισμό μεταξύ των αθλητών. Ο τελικός νικητής του τουρνουά δεν θα πάρει μόνο το μεγάλο έπαθλο των 500.000$ αλλά και ένα τρόπαιο εμπλουτισμένο με τα προσωπικά δαχτυλίδια των επτά μαχητών που έχει νικήσει.

Η κλήρωση για το GLORY Heavyweight Grand Prix θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση ζωντανά στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του GLORY καθώς και στο sportnieuws.nl στην Ολλανδία.

Οι αθλητές που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι Rico Verhoeven από Ολλανδία, Levi Rigters επίσης από Ολλανδία, Tariq Osaro από Νιγηρία, Nordine Mahieddine από Αλγερία, Sofian Laidouni από Γαλλία, Uku Jurjendal από Εσθονία, Bahram Rajabzadeh από Αζερμπαϊτζάν και Nabil Khachab από Μαρόκο.

Την κάρτα συμπληρώνουν τέσσερις ακόμα αγώνες. Ο Donegi Abena από το Σουρινάμ θα αγωνιστεί με τον Μαροκινό Tarik Khbabez για τον Light Heavyweight Παγκόσμιο τίτλο, ο Ολλανδός Tyjani Beztati με τον Enriko Kehl από την Γερμανία για τον Lightweight Παγκόσμιο τίτλο, ο Ρουμάνος Benjamin Adegbuyi με τον Τούρκο Cihad Kepenek ως reserve fight του Heavyweight τουρνουά και ο ο Ivan Galaz από τη Χιλή με τον Μαροκινό Iliass Hammouche σε αγώνα για την Middleweight κατηγορία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ