fbpx

Αντωνία Πρίφτη: Η πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του K-1 στις 20 Μαρτίου, στην επιστροφή του K-1 World MAX

Αντωνία Πρίφτη: Η πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του K-1 στις 20 Μαρτίου, στην επιστροφή του K-1 World MAX

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της ζώνης του K-1 της Ιαπωνίας στην Flyweight κατηγορία, Αντωνία Πρίφτη θα δώσει τον πρώτο αγώνα υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε στις αρχές Δεκέμβρη εναντίον της Γιαπωνέζας Kana.

Η Αντωνία θα έχει την τιμή να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην ιστορική επιστροφή του K-1 World MAX στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Κι αυτό θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου βρίσκοντας απέναντί της την 24χρονη επίσης Γιαπωνέζα Saho.

Ο αγώνας αυτός θεωρείται ένα ιστορικό γεγονός για το ελληνικό kickboxing. Θα είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής/ αθλήτρια θα πάει ως πρωταθλητής να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση του K-1 της Ιαπωνίας.

Η προετοιμασία για την υπεράσπιση της ζώνης από την Αντωνία Πρίφτη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τον προπονητή της Γιάννη Θεοφάνους, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στην Ελλάδα χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω.

Διαμεσολαβητής και κύριος υπεύθυνος για τους αγώνες της Αντωνίας στο Τόκιο είναι ο promoter Στέλιος Πολίτης με το Gods Of War Management.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο εθνικό στάδιο Yoyogi στο Τόκιο. Η ομάδα του Apex Sports θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ