fbpx

Για τον παγκόσμιο τίτλο WRSA στην Αγγλία ο Μπάμπης Κόρκης

Για τον παγκόσμιο τίτλο WRSA στην Αγγλία ο Μπάμπης Κόρκης

Στην Αγγλία θα αγωνιστεί ο αθλητής Μπάμπης Κόρκης όπου θα πάρει μία μεγάλη ευκαιρία διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο WRSA.

Ο αθλητής του Νίκου Παπανικολάου από το νησί της Κω, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υπεύθυνος για το κλείσιμο του αγώνα Στέλιος Πολίτης στην ανακοίνωση του αγώνα, «…θα δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ως τώρα καριέρας του για τον Παγκόσμιο τίτλο WRSA στο στυλ του Full Contact Kickboxing στα 61kg, σε 5 γύρους των 2 λεπτών».

Αντίπαλός του σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση θα είναι ο Shakeel Hussain που ζει στην Αγγλία και προπονείται στο USKA Fight Factory στο Μπέρμινχαμ. Ένας πολύ έμπειρος αθλητής με πολλές διακρίσεις και τίτλους τόσο στην Αγγλία όσο και έξω από αυτή.

Ο Μπάμπης αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA στη Γερμανία με την εθνική μας ομάδα, μπαίνοντας στα μετάλλια ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις, βάζοντας παρακαταθήκη για την μελλοντική του πορεία. Επίσης αγωνίστηκε πρόσφατα παίρνοντας μάλιστα τη νίκη και στο Gods of War OPEN στο Μαρούσι.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην διοργάνωση TMA Fight Series στο Bescot stadium στο Walsall της Αγγλίας το Σάββατο 23 Μαρτίου, ενώ στην ίδια διοργάνωση θα αγωνιστεί και ο Γιάννης Τσουκαλάς όπου θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο της διοργάνωσης.

Shakeel Hussain – Μπάμπης Κόρκης

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ