fbpx

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hall of Champions 9

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hall of Champions 9

Ολοκληρώθηκε χθες στο κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «ΠΛΑΤΩΝ» το Hall of Champions 9, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια φορά.

Σε ένα -από πολύ νωρίς- κατάμεστο γήπεδο, το κοινό παρακολούθησε μια πλούσια αγωνιστική κάρτα πλαισιωμένη από 28 πολύ δυνατούς αγώνες, με αποκορύφωμα την main card.

Εκεί αγωνίστηκαν με τη σειρά Νίκος Αγλαμίδης, Πέτρος Αθανασίου, Χρήστος Σούλας, Σάββας Καγκελίδης και Νίκος Τζώτζος. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, νικώντας τους αντιπάλους τους.

Ξεκινώντας με τον Νίκο Αγλαμίδη από το Fighting Mall με προπονητή τον Γιάννη Κακαράκη που αγωνίστηκε για τελευταία φορά κρεμώντας τα γάντια του, μπορούμε να πούμε ότι ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Αλβανό αντίπαλό του Kristi Xhika από το Podradeci Kickboxing club. Ανάγκασε μόλις στον πρώτο γύρο την αντίπαλη γωνία σε εγκατάλειψη παίρνοντας μια εμφατική νίκη. Έτσι έκλεισε την αγωνιστική του καριέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επόμενος αγώνας την main card ήταν ο αθλητής του Νίκου Κρητικού από το Kritikos camp, Πέτρος Αθανασίου. O αντίπαλος του Πέτρου οριστικοποιήθηκε μόλις τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του Hall of Champions αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα τον Έλληνα μαχητή να πάρει τη νίκη με TKO στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Ιταλό Vincenzo Aldomenes από το Malatesta team. Μία σκληρή μονομαχία με ξεκάθαρη υπεροχή του Αθανασίου.

Σειρά είχε ο Χρήστος Σούλας, ο δεύτερος αθλητής από το Fighting Mall με προπονητή τον Γιάννη Κακαράκη που αγωνίστηκε στην main card του event. Οι απανωτές ακυρώσεις των αντιπάλων του Χρήστου τον έφεραν τελικά αντιμέτωπο με τον Αλβανό Egi Cela από το Pogradeci Kick Boxing club, με την διαφορά των δύο αθλητών να είναι χαώδης. Φυσικά ο Σούλας πήρε τη νίκη με εγκατάλειψη του αντιπάλου στο πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου μιας και ο αντίπαλος προπονητής κατάλαβε ότι ο αθλητής του θα είχε μια πολύ δύσκολη νύχτα σε διαφορετική περίπτωση.

Με τη βραδιά να κυλάει με τον καλύτερο τρόπο για τους Έλληνες μαχητές, φτάσαμε στους τελευταίους δύο αγώνες της διοργάνωσης που αποτελούσαν και το main event της διοργάνωσης.

Στο ρινγκ ανέβηκε ο Σάββας Καγκελίδης από το BG Academy με προπονητές τους Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός Σάββας έκανε το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές διοργανώσεις με το δεξί, αφού κέρδισε μετά από τρεις πολύ έντονους και δυνατούς γύρους με ομόφωνη απόφαση τον Ιταλό πρωταθλητή Renato Prenga από το Malatesta team. Μια σκληρή μάχη μέχρι το τελευταίο καμπανάκι που απόλαυσαν όλοι στο κατάμεστο κλειστό της Νίκαιας.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στον αγώνα που όλοι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία. Ο Νίκος Τζώτζος από το Κραταιός Αθλητικό Σωματείο με προπονητή τον πατέρα του Κώστα Τζώτζο, ανέβηκε στο ρινγκ για τον τελευταίο αγώνα της βραδιάς. Αντίπαλός του ο πολύ σκληρός Ρουμάνος Amaritei Alexandru από το Scobinti Kickboxing club. Ο αγώνας πήγε στα σημεία και με ομόφωνη απόφαση δόθηκε στον Νίκο αφού είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι και στους τρεις γύρους. Μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια μικρή αγωνιστική παύση ώστε να ολοκληρώσει τη θητεία του στον στρατό.

Το event, όπως και τα υπόλοιπα events του Hall of Champions από εδώ και στο εξής, ήταν αφιερωμένο στην νεαρή Ραφαέλα Πιτσικάλη που έχασε τη μάχη από μια σπάνια μορφή καρκίνου, νοσηλευόμενη στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για όσους δε μπόρεσαν να βρεθούν στο κλειστό της Νίκαιας, πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση της ημερομηνίας προβολής της διοργάνωσης μέσω της streaming πλατφόρμας του ANT1+, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό να απολαύσει την δυνατή μαχητική βραδιά που ετοίμασε ο Ανδρεάς Καλύμνιος και η ομάδα του μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ