fbpx

OPEN Championship: Κυρλάκη – Θωμαή το πρώτο ζευγάρι

OPEN Championship: Κυρλάκη – Θωμαή το πρώτο ζευγάρι

Επιστρέφει το Σάββατο 30 Μαρτίου μία από τις μακροβιότερες διοργανώσεις Kickboxing στην Ελλάδα. Το OPEN Championship με διοργανωτή τον Δημήτρη Κατσιάρα, θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι και όπως πάντα, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και δυνατά παιχνίδια.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώνεται είναι μία γυναικεία μονομαχία και μια άτυπη ρεβάνς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Kickboxing. Μάλιστα θα διεκδικήσουν τη ζώνη της διοργάνωσης σε αγώνα με όρους K1, 3 γύρων των 3 λεπτών.

Ο λόγος για την Μίνα Κυρλάκη από Leon Gym με προπονητή τον Κώστα Λέων η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Χριστιάνα Θωμαή από το Kiriakopoulos Kick Boxing & Boxing Club με προπονητή τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Δύο από τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας τους στην Ελλάδα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες μετά τον αγώνα τους τον περασμένο Δεκέμβρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κρήτης.

Μια πολύ δυνατή αναμέτρηση που κάνει ποδαρικό στην κάρτα του OPEN Championship. Οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες με ανακοινώσεις ζευγαριών γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ