fbpx

PRO ONE Open Training Day Φεβρουαρίου: Απόλυτη επιτυχία για τη μηνιαία συνάντηση των Fighters Athanasopoulos (pics)

PRO ONE Open Training Day Φεβρουαρίου: Απόλυτη επιτυχία για τη μηνιαία συνάντηση των Fighters Athanasopoulos (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τους Fighters Athanasopoulos άλλη μία αγωνιστική Κυριακή με την PRO ONE Open Training Day για το μήνα Φεβρουάριο.

Σε μια απόλυτα οργανωμένη προπονητική συνάντηση, αθλητές, προπονητές, φίλοι και συγγενείς απ’ όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παλμό και μαχητικό στίγμα στα 4 ρινγκ της Fighters Arena με την πραγματοποίηση πάνω από 150 αγώνων.

Το μότο της ημέρας «FEEL THE POWER» ενέπνευσε και παρακίνησε τους πρωταγωνιστές αυτής της ξεχωριστής Κυριακής ενεργοποιώντας τους δυναμικά με στιβαρό μαχητικό πνεύμα, υγιή αθλητική νοοτροπία και πρόθεση να εκτελέσουν πιστά τις τεχνικές και τις οδηγίες που έχουν διδαχτεί.

Οι προπονητές καθοδήγησαν τους αθλητές τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και πρόσφεραν τις πολύτιμες συμβουλές τους στους αποφασισμένους μαχητές.

Οι νέοι μαχητές, τα μικρότερα παιδιά, το μέλλον του kickboxing και της πυγμαχίας, στάθηκαν ατρόμητα μαθαίνοντας ότι μέσα από τα PRO ONE, η πειθαρχία και η συνεχής προπόνηση προσδίδουν σωματικά και ψυχολογικά οφέλη που διαμορφώνουν ισχυρές προσωπικότητες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την PRO ONE Open Training Day Μαρτίου.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ