fbpx

Δεν τα κατάφεραν Γκούσο και Καραπιπέρης στο Vendetta Fight Nights 37 (vids)

Δεν τα κατάφεραν Γκούσο και Καραπιπέρης στο Vendetta Fight Nights 37 (vids)

Μάριο Γκούσο και Αχιλλέας Καραπιπέρης αγωνίστηκαν χθες στο Vendetta Fight Nights 37 στη Βιέννη απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Δυστυχώς οι δύο αθλητές δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη καθώς μία καθοριστική στιγμή σε κάθε αγώνα ήταν αρκετή για να κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο Μάριος που αγωνίστηκε πρώτος με τον Αυστριακό Marawan Elkholy σε αγώνα K1 με κοφτό γάντι, δέχτηκε ένα πολύ δυνατό δεξί κροσέ στις αρχές του πρώτου γύρου που τον έριξε και τον ζάλισε αρκετά. Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και ο διαιτητής πολύ σωστά για να προστατέψει τον Μάριο διέκοψε το παιχνίδι δίνοντας τη νίκη στον Αυστριακό Elkholy με TKO.

Ο αγώνας του Γκούσο στο 4:07:30

YouTube video
Vendetta Fight Nights 37

Λίγο αργότερα, σειρά να μπει στο κλουβί της φοβερής διοργάνωσης του Vendetta, είχε ο Καραπιπέρης. Ο αθλητής του Νίκου Κρητικού αγωνίστηκε με τον με τον Ουκρανό Yulian Pozdniakov σε αγώνα K1 και κατά την άποψή μας έδωσε αν όχι τον καλύτερο, έναν από τους καλύτερους αγώνες στη μέχρι στιγμής αγωνιστική του πορεία.

Έπαιξε πραγματικά απίστευτο ξύλο για τρεις γύρους με τον Ουκρανό, που ήταν πολύ σκληρό καρύδι. Επίθεση στην επίθεση και απάντηση στην απάντηση μέχρι τα μέσα του τρίτου γύρου. Εκεί ο Αχιλλέας σε μία συμπλοκή, δέχτηκε ένα ένα αριστερό κροσέ από τον Pozdniakov που τον ζάλισε πολύ. Τόσο που για μια στιγμή φάνηκε να μην πατάει καλά στα πόδια του. Λίγοι θα κατάφερναν όμως να διαχειριστούν την κατάσταση όπως έκανε ο Αχιλλέας. Κατάφερε όχι μόνο να σταθεί και να μη δεχτεί μέτρημα αλλά και να τελειώσει τον αγώνα όντας εμφανώς επηρεασμένος από το χτύπημα.

Αυτή η άτυχη στιγμή ήταν που του κόστισε και τη νίκη αλλά η συνολική επίδοσή του και η διαχείριση ενός τόσο δυνατού χτυπήματος, ήταν οι νίκες και τα χρυσά μετάλλια του Αχιλλέα στον χθεσινό αγώνα. Χθες έδειξε πως η εξέλιξη και η βελτίωση του είναι πολύ μεγάλη και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα φτάσει πολύ ψηλά.

Ο αγώνας του Καραπιπέρη στο 5:03:10

YouTube video
Vendetta Fight Nights 37

Ο Μάριος και ο Αχιλλέας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αγωνίστηκαν σε μία διοργάνωση που η κάρτα της είναι πάντα “φωτιά”, αντιμετωπίζοντας και οι δύο πολύ σκληρούς αντιπάλους. Οι άτυχες στιγμές και η κρίση του αγώνα από ένα και μόνο χτύπημα είναι κάτι που είναι πολύ σύνηθες σε τόσο υψηλό επίπεδο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ήττες σε βελτιώνουν και σε κάνουν καλύτερο.

Στο πλευρό των δύο αθλητών και φυσικά στη γωνία τους ήταν ο Νίκος Κρητικός και ο Γιώργος Περγιάλης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ