fbpx

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασιλικού και Πιστικού στην Πάτρα (vids)

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασιλικού και Πιστικού στην Πάτρα (vids)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Πάρη Βασιλικού και του Γρηγόρη Πιστικού στην Πάτρα.

Tο πολυαναμενόμενο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Στον τόπο που έγραψε ο καθένας την προσωπική του μεγάλη ιστορία, επέστρεψαν για ένα ιστορικό σεμινάριο. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον «Golden Greek» να μπαίνει στο ρινγκ στην Ελλάδα, οι δύο ήταν στην Πάτρα.

Στο 4ωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν όλη την αγωνιστική ύλη του kickboxing και τα μυστικά της, με τεχνικές και πολύ πρακτική εξάσκηση.

Η εκδήλωση είχε τρομερή απήχηση καθώς την τίμησαν με την παρουσία τους προπονητές και οι μαθητές τους τόσο από την Πάτρα όσο και από τις γύρω περιοχές. Μάλιστα με το πέρας του σεμιναρίου όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον θρύλο του ελληνικού kickboxing Πάρη Βασιλικό και τον δάσκαλο Γρηγόρη Πιστικό που ήταν και ο άνθρωπος που με δική του πρωτοβουλία και τις κατάλληλες ενέργειες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Η διάθεση και η ασταμάτητη ενέργεια αθλητών και προπονητών ήταν έκδηλη καθώς όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το μεγάλο αυτό σεμινάριο.

«Με την πρωτοβουλία και τις κατάλληλες ενέργειες του Γρηγόρη Πιστικού και την βοήθεια των Λάμπρου και Νίκου Πιστικού, πραγματοποιήθηκε η όμορφη αυτή εκδήλωση (σεμινάριο) στην Πάτρα. Μας τίμησαν με την παρουσία του προπονητές και οι μαθητές τους τόσο από την Πάτρα όσο και από τις γύρω περιοχές. Η διάθεση και η ασταμάτητη ενέργεια των συμμετεχόντων προδίδει την ικανοποίηση τους από το σεμινάριο. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς» δήλωσε ο θρύλος του ελληνικού kickboxing, Πάρης Βασιλικός.

«Ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλήματος μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση. Προσωπικά χάρηκα ιδιαίτερα που είδα παλιούς μαθητές και φίλους, ενώ το να συμμετέχω σε ένα σεμινάριο με τους γιους μου στη πόλη που πέρασα αξέχαστα χρόνια ήταν έντονα συγκινησιακό . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους που ήρθαν με τους μαθητές τους. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που συμμετείχαν νέα παιδιά στο σεμινάριο και που η μεγάλη ιστορία του Πάρι εξακολουθεί και τους εμπνέει. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τις αρχές Περιφέρεια και Δήμο για τη μεγάλη υποστήριξη και εκτίμηση» ήταν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πιστικού για το μεγάλο σεμινάριο στην Πάτρα.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ