fbpx

Δεν τα κατάφεραν στο WFL της Ολλανδίας, Δίγκας και Χαλιλάι

Δεν τα κατάφεραν στο WFL της Ολλανδίας, Δίγκας και Χαλιλάι

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση είχαμε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στη διοργάνωση World Fighting League (WFL) που πραγματοποιήθηκε στη Χάγη στην Ολλανδία. Λάμπης Δίγκας και Εράλντο Χαλιλάι αγωνίστηκαν σε main event και co main event αντίστοιχα και δυστυχώς δε κατάφεραν να κερδίσουν τους πολύ δυνατούς αντιπάλους τους.

Ο Εράλντο Χαλιλάι αντιμετώπισε τον Μαροκινό Anouar Afakir σε αγώνα K1, 3 γύρων των 3 λεπτών. Ο αθλητής από τον Α.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣ με προπονητή τον Κώστα Τζώτζο βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει τα πατήματά του. Δέχτηκε ένα μέτρημα στον πρώτο γύρο και ένα στον τρίτο με αποτέλεσμα η γωνία του να εγκαταλείψει τον αγώνα προστατεύοντας έτσι τον αθλητή.

Στο main event o Δίγκας τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ολλανδίας, τον Jay Jay Morris, επίσης σε αγώνα K1 3 γύρων των 3 λεπτών. Κατά γενική ομολογία ο αθλητής του Λεβάν Γκουρούλι ήταν πολύ καλύτερος από τον Morris. Μάλιστα πολλοί προπονητές που ήταν παρών και είδαν τον αγώνα, παραδέχτηκαν ότι το αποτέλεσμα αδικεί τον Έλληνα αθλητή καθώς ήταν αυτός που έπρεπε να είχε κερδίσει την αναμέτρηση.

Για την πραγματοποίηση των αγώνων Δίγκα και Χαλιλάι μεσολάβησε ο promoter Γιώργος Περγιάλης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και μια συνεχή συνεργασία τα τελευταία 4 χρόνια με τον διοργανωτή του WFL, Melvin Manhoef.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ