fbpx

Άτυχη στιγμή για την Κορόγιαννου στην Τσεχία

Άτυχη στιγμή για την Κορόγιαννου στην Τσεχία

Δεν τα κατάφερε στην Τσεχία στη διοργάνωση Iron Fight Night 8 την περασμένη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η Μαρίζα Κορόγιαννου.

Η αθλήτρια του Βασίλη Σωτήρχου από την ομάδα Freedom Fighters βίωσε μία δύσκολη κατάσταση πριν τον αγώνα της, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει όπως θα ήθελε.

Όπως μας ανέφερε μεταξύ άλλων σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της: «…δεν μας είχαν φαγητό και δεν κατάφερα να φάω μετά τη ζύγιση, ούτε πριν τον αγώνα. Τα πάντα ήταν κλειστά, δεν μας βοηθούσε κανένας και τρώγαμε μπάρες δημητριακών που είχαμε».

«Όσο τέλεια ένιωσα στη ζύγιση που τελείωσε αυτό το μαρτύριο και τα καταφέραμε με τα κιλά, τόσο δύσκολα ήταν μετά γιατί δεν μπόρεσα να συνεφέρω το σώμα μου. Δεν πήγε πολύ καλά, ήμουνα αδύναμη λόγω κιλών. Πρώτος γύρος ήταν πολύ δυνατός, τον πήραμε αλλά μετά το σώμα μου δεν μπορούσε να συνεχίσει δυστυχώς. Δεν έχω σταματήσει ποτέ αγώνα. Η ψυχολογία μου ήταν τέλεια αλλά το σώμα μου κατέρρεε και έχανα τον έλεγχο. Φοβήθηκα μην τραυματιστώ από μόνη μου. Έκατσα δέχτηκα ένα μέτρημα και αποφάσισα να σταματήσω. Στεναχωρήθηκα γιατί ήμουνα τελείως καθαρή στο μυαλό και έτοιμη ψυχολογικά αλλά πείραμα ήταν, πρώτη φορά σε τόσο χαμηλή κατηγορία και δεν μου ταίριαξε» συμπλήρωσε.

Η Κορόγιαννου όπως διαβάσατε και στις δηλώσεις της, σταμάτησε στο δεύτερο γύρο λόγω αδυναμίας μετά από απότομο κόψιμο κιλών. Σε αυτό συνέβαλε η έλλειψη σε φαγητό στο ξενοδοχείο και γενικότερα στην περιοχή όπου διέμεναν με τον προπονητή της, καθώς δε κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της στα επιθυμητά επίπεδα.

«Η υπέροχη Μαρία Πανταζή είχε γίνει έξω φρενών. Έκανε ότι μπορούσε από την Ελλάδα να διορθωθεί η κατάσταση αλλά δυστυχώς κανένας δεν ήταν πρόθυμος να βοηθήσει. Φυσικά δεν φταίει σε κάτι».

Η Μαρίζα συνέχισε: «Με δικαιολογίες η χωρίς δεν καταφέραμε να δείξουμε αυτό που θέλαμε. Ανάμεικτα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ περήφανη που όσο κι αν δυσκολεύτηκα δεν το άφησα με τη δίαιτα και έκατσα να πιάσω τα κιλά όπως και αν ένιωθα. Θα ξεκουραστώ και ανυπομονώ για τα επόμενα ελπίζοντας να παίξω muay thai επιτέλους»

Κλείνοντας, επικοινωνήσαμε και με τη Μαρία Πανταζή, την υπεύθυνη του ματσαρίσματος της Μαρίζας στην Τσεχία. Η Μαρία μας εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την διοργάνωση καθώς και για όλη την κατάσταση που βίωσε η Κορόγιαννου και ο προπονητής της: «Άστα τι έζησα. Τους έστειλα ασταμάτητα μηνύματα, τους πήρα πολλές φορές τηλέφωνο και με έγραψαν. Κάποιες φορές έχουμε και δυσκολίες στους αγώνες. Μετά από τόσα χρόνια μου έτυχε και αυτό. Εντωμεταξύ σε Τουρκία (Κατσιμίχα) και Ιταλία (Πλουμπής) τους έχουν βασιλιάδες. Ε, μου έτυχε αυτός ο αγώνας και πήγε λάθος. Απλά θα το σκεφτώ πολύ για να ξανά στείλω αθλητές στην Τσεχία».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ