fbpx

Νίκη για Νέλλα, ήττα μετά από εντυπωσιακό αγώνα ο Πλουμπής στην Ιταλία

Νίκη για Νέλλα, ήττα μετά από εντυπωσιακό αγώνα ο Πλουμπής στην Ιταλία

Μαρία Νέλλα και Χρήστος Πλουμπής αγωνίστηκαν χθες στη διοργάνωση “Enjoy the Fight” στην πόλη Ceglie Messapica στην Ιταλία. Έδωσαν σκληρές μάχες επιστρέφοντας στην Ελλάδα με μία νίκη και μία ήττα.

Η Νέλλα αντιμετώπισε την Ιταλίδα Federica D’amico στα -51kg σε αγώνα με όρους K1, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την καταπληκτική φόρμα την οποία βρίσκεται. Κέρδισε στα σημεία τον αγώνα έχοντας ρίξει νοκ ντάουν μία φορά στον δεύτερο και δύο φορές στον τρίτο γύρο την Ιταλίδα. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης επικρατώντας κατά κράτος και στους 3 γύρους.

Federica D’amico – Μαρία Νέλλα

Στο main event της βραδιάς ο Χρήστος Πλουμπής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ιταλό πρωταθλητή Paolo Cannito στα -57kg επίσης σε αγώνα με όρους K1. Οι δύο αθλητές έδωσαν εντυπωσιακό θέαμα, με τον Πλουμπή να απαντάει σε όλα τα χτυπήματα του Cannito. Έχασε το παιχνίδι δίκαια στα σημεία αλλά έπιασε πολύ καλή απόδοση σε ένα στυλ διαφορετικό από το MMA που μας έχει συνηθίσει.

Paolo Cannito – Χρήστος Πλουμπής

Η διπλή αποστολή από το EFL Academy συνοδεύτηκε από τον προπονητή Ηρακλή Μέρτογλου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τα επόμενα που έρχονται.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ