fbpx

Μήνας μεγάλης μάχης για την Αντωνία Πρίφτη στο K1 World MAX

Μήνας μεγάλης μάχης για την Αντωνία Πρίφτη στο K1 World MAX

Μήνας μεγάλης μάχης ο Μάρτης που μόλις υποδεχτήκαμε για την Αντωνία Πρίφτη. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού θα ταξιδέψει ξανά στην Ιαπωνία να υπερασπιστεί αυτό που πολύ δίκαια κέρδισε τον περασμένο Δεκέμβρη: Τον Παγκόσμιο τίτλο του K-1 Japan στην Flyweight κατηγορία, νικώντας κατά κράτος την Γιαπωνέζα Kana.

Η Πρίφτη έχει ένα νέο ραντεβού με την ιστορία και στο επίπεδο που έχει φτάσει πλέον σχεδόν κάθε αγώνας της θα είναι έτσι. Γιατί δεν είναι λίγο να παίζεις στην ιστορική διοργάνωση του K-1 της Ιαπωνίας από την οποία έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι αστέρες του παγκόσμιου kickboxing. Μάλιστα το να παίζεις και να υπερασπίζεσαι και τίτλο είναι κάτι που δε το έχουν καταφέρει πολλοί παγκοσμίως μέσα στα 30 χρόνια ύπαρξης του promotion.

Η Πρίφτη, με οδηγούς τον προπονητή της Γιάννη Θεοφάνους και τον κύριο υπεύθυνο για τις τεράστιες ευκαιρίες στην Ιαπωνία, Στέλιο Πολίτη, όχι μόνο το κατάφερε αλλά δείχνει να έχει πολύ μέλλον σε αυτό το επίπεδο. Και αυτό θέλει να αποδείξει άλλωστε στις 20 Μαρτίου: Ότι ήρθε για να μείνει.

Ο αγώνας της Πρίφτη με την 24χρονη Γιαπωνέζα Saho, θα είναι o ένας από τους δύο αγώνες τίτλου που θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη βραδιά. Στον άλλο αγώνα τίτλου ο Ιρανός Sina Karimian θα υπερασπιστεί τον τίτλο στην Cruiserweight κατηγορία απέναντι στον Κινέζο Liu Ce. Μάλιστα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην επιστροφή του ιστορικού K1 World MAX μετά από απουσία 10 ετών.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η αφίσα της διοργάνωσης, με την Πρίφτη να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο με τη ζώνη του K-1 στον ώμο. Ή καλύτερα με την πρώτη ζώνη που κατέκτησε, μέσα στις πολλές που έρχονται.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ