fbpx

Epirus Challenge 3: Έρχεται τον Απρίλη στα Ιωάννινα

Epirus Challenge 3: Έρχεται τον Απρίλη στα Ιωάννινα

Επιστρέφει η διοργάνωση του Μάκη Στάθη και του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Ιωαννίνων “Tiger Boxing Club”, «Epirus Challenge».

Για τρίτη χρονιά το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πλημμυρίσει αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, στη μεγαλύτερη γιορτή μαχητικών αθλημάτων στην Ήπειρο.

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο event τον Απρίλη του 2023 με την συμμετοχή άνω των 600 αθλητών και πάνω από 1200 άτομα επισκεψιμότητα, η διοργάνωση βάζει ακόμα υψηλότερους στόχους αφού αποτελεί πλέον ετήσιο αγωνιστικό ραντεβού και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), την πολύτιμη συνεισφορά του Δήμου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και θα χωρίζονται σε δύο μέρη: 11:00 – 18:00 θα πραγματοποιηθεί το Epirus Challenge Championship και 19:00 – 21:00 το Challenge Night με ημιεπαγγελματικές αναμετρήσεις.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του event η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email ή να καλέσετε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στην αφίσα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ