fbpx

Δικό του ματς έχασε στην Ολλανδία και στο ENFUSION 134 ο Άρης Άντονι (pics)

Δικό του ματς έχασε στην Ολλανδία και στο ENFUSION 134 ο Άρης Άντονι (pics)

Στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στo ENFUSION 134 αγωνίστηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Άρης Άντονι.

Στο event που διεξήχθη στον χώρο εκδηλώσεων Jan Massinkhal στην πόλη Ναϊμέχεν, αντιμετώπισε τον 25χρονο σκληροτράχηλο και έμπειρο Μαροκινό, Bilal Loukili με 14 αγώνες στο ENFUSION και ρεκόρ 9-4-1.

Μετά από τρεις συναρπαστικούς γύρους και έχοντας πιάσει τρομερή απόδοση στον πρώτο και τον τρίτο, ο Άντονι δε πήρε τη νίκη, κάτι που δυσαρέστησε τη γωνία του και μέρος από το κοινό. Παρ’ όλα αυτά είδε την σκληρή δουλειά να αποδίδει καρπούς, μιας και αγωνιστικά έδειξε τεράστια βελτίωση.

Ο Άντονι ζει το όνειρό του τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο και δε λέει όχι σε ότι ευκαιρία του παρουσιαστεί. Έχει θυσιάσει πολλά πράγματα από τη ζωή του για να φτάσει ως εδώ, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε δυσκολία του έμπαινε εμπόδιο. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησε ταξίδι προετοιμασίας στο Yak Yai camp στο Phuket της Ταϊλάνδης δίπλα στον Άγγελο Γιακουμή, συλλέγοντας περισσότερες εμπειρίες και γνώση.

Έχοντας δίπλα του την ομάδα του Tiger Gym Kerpen και τους προπονητές του Said El Hamdaoui και Bahram Rajabzadeh που του παρέχουν πλήρη στήριξη στην επίτευξη των στόχων του, συνεχίζει την προσπάθειά του από την Γερμανία όπου ζει και προπονείται τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα ο Γιάννης Κωστικιάδης τον στηρίζει από την Ελλάδα στο κομμάτι της δύναμης και της αντοχής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άντονι έχει ξεκινήσει την πορεία του από την ομάδα Sports Center Corfu στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας με προπονητή τον Αναστάσιο Τσιριγάκη και μέσα από μια δύσκολη αλλά όμορφη διαδρομή (στην οποία θα αναφερθούμε σε νέο άρθρο), έχει φτάσει να αγωνίζεται με κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου kickboxing.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ