fbpx

Με απόλυτη επιτυχία το Gods of War OPEN και το Striking Heroes Fight Night στο κλειστό της Πεύκης (pics)

Με απόλυτη επιτυχία το Gods of War OPEN και το Striking Heroes Fight Night στο κλειστό της Πεύκης (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης το Gods of War OPEN και το Striking Heroes Fight Night από τον Στέλιο Πολίτη και τον Αχιλλέα Μογκαντάμ.

Την έναρξη έκανε το πρωί το Gods of War OPEN με διασυλλογικούς αγώνες σε ρινγκ και τατάμι. Η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία κάνοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών με ομάδες και αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι αγώνες όπως πάντα πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους.

Σειρά είχε το Striking Heroes Fight Night με 4 επίλεκτους αγώνες kickboxing και πυγμαχίας. Μάλιστα στο main event, Zollani και Ramundi διεκδίκησαν τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU, αγώνα τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις επόμενες μέρες μέσα από το κανάλι του RINGsports στο Youtube.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Λυκόβρυσης και των ομοσπονδιών ISKA και WKU, με την επιτυχία να έρχεται μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Τις επόμενες μέρες θα ανέβουν στο κανάλι του RINGsports στο Youtube οι 4 επίλεκτοι αγώνες του Striking Heroes Fight Night σε μία αποκλειστική συνεργασία του Gods of War με την ομάδα του RINGsports και των Δυναμικών Αθλημάτων του Apex Sports.

Δείτε την ανακοίνωση του διοργανωτή Στέλιου Πολίτη για τη διοργάνωση:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ