fbpx

PRO ONE OPEN TRAINING DAYS ολοκληρώθηκε με επιτυχία

PRO ONE OPEN TRAINING DAYS ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ολοκληρώθηκε όπως πάντα με επιτυχία από πλευράς οργάνωσης και συμμετοχών ένα ακόμα “PRO ONE OPEN TRAINING DAYS”. Υπάρχουν κάποιες Κυριακές, όπως αυτή που πέρασε στις 3 Μαρτίου, που τα λόγια δεν αρκούν. Για να περιγράψουν ατμόσφαιρα, ασταμάτητη ενέργεια, την αθρόα συμμετοχή και τον δυνατό παλμό της σημερινής Pro One Open Training Day!

Σε μια απόλυτα οργανωμένη προπονητική συνάντηση, αθλητές όλων των ηλικιών, προπονητές, φίλοι και συγγενείς, απ’ όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παλμό και μαχητικό στίγμα στα 4 ring της Fighters Arena!

Το μότο της ημέρας «FEEL THE POWER» εμπνέει και παρακινεί τους πρωταγωνιστές αυτής της ξεχωριστής Κυριακής. Eνεργοποιώντας τους δυναμικά με στιβαρό μαχητικό πνεύμα, υγιή αθλητική νοοτροπία και πρόθεση να εκτελέσουν μεθοδικά τις τεχνικές και τις οδηγίες που έχουν διδαχτεί.

Οι Coaches καθοδηγούν με πάθος τους αθλητές τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους στους αποφασισμένους μαχητές!

Οι νέοι μαχητές, τα μικρότερα παιδιά, το μέλλον του kickboxing και της πυγμαχίας, στάθηκαν ατρόμητα! Μαθαίνοντας ότι μέσα από τα PRO ONE, η πειθαρχία και η συνεχής προπόνηση προσδίδουν σωματικά και ψυχολογικά οφέλη. Κάτι που διαμορφώνει ισχυρές προσωπικότητες!

Τα προπονητικά events των Fighters Athanasopoulos εκτός από οργάνωση, ποιότητα, τεχνογνωσία και αθλητικό know how δημιουργούν συνθήκες έντονης δράσης και συναισθημάτων αφήνοντας αίσθηση ικανοποίησης και εξέλιξης μέσα και έξω από τα rings!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ