fbpx

Σάββας Καγκελίδης: Μετά το Spartan’s Night, στο Βέλγιο και το Loca Fight Club με Τούρκο αντίπαλο

Σάββας Καγκελίδης: Μετά το Spartan’s Night, στο Βέλγιο και το Loca Fight Club με Τούρκο αντίπαλο

Σε διεθνή μάχη ο Σάββας Καγκελίδης μετά τη συμμετοχή του στο Spartan’s Night 4. Θα αγωνιστεί τον Μάιο στο Βέλγιο, στη διοργάνωση Loca Fight Club.

Ο αγώνας αυτός έχει κλείσει για τις 11 Μαίου, κάτι παραπάνω από 20 μέρες μετά τον αγώνα στο κλειστό της Ζωφριάς. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο İsa Göçmen με όρους K1, στον τρίτο επαγγελματικό του αγώνα.

Αυτή τη στιγμή ο αθλητής είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία του για το Spartan’s Night μαζί με τους προπονητές του Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο. Ο αντίπαλός του αναμένεται να γίνει γνωστός τις επόμενες μέρες.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Καγκελίδης είναι Παγκόσμιος (2022) και Πανευρωπαϊκός (2021, 2023) πρωταθλητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) και προ ολίγων ημερών (11 Φεβρουαρίου) νίκησε στο Hall of Champions 9 τον Ιταλό πρωταθλητή Renato Prenga.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στην ING Arena στις Βρυξέλλες. Περιττό να τονίσουμε ότι και αυτή η ευκαιρία δόθηκε σε Έλληνα αθλητή από τον promoter Γιώργο Περγιάλη. Η σημασία αυτού του αγώνα είναι μεγάλη καθώς ο Σάββας έχει “καθαρίσει” ότι ζει και αναπνέει στην Ευρώπη στις ερασιτεχνικές διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) και ο Περγιάλης του δίνει την ευκαiρία να μπει στα βαθιά νερά. Ένας πολυαναμενόμενος αγώνας για τους φαν του νεαρού αθλητή, μεταξύ των οποίων και εμείς. Πρώτα όμως το Spartan’s.

İsa Göçmen – Σάββας Καγκελίδης

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ